Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

9. januar 2023 15:07

Efterlysning i sag om hjemmerøveri i Herlev

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu overvågningsfoto af en mand der mistænkes i forbindelse med en sag om hjemmerøveri i Herlev

Københavns Vestegns Politi

Hjemmerøveriet fandt sted i en lejlighed på Højbjergvej i Herlev den 3. januar kort før kl 00.54. Siden er sagen blevet efterforsket af Københavns Vestegns Politi og politiet offentliggøre nu tre overvågningsfotos af en person, som politiet mistænker i forbindelse med hjemmerøveriet. 

Manden beskrives som:
Mand, 170-180 cm, Kropsbygning: almindelig/robust, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: jogging-/træningstøj med hætte på trøjen og kondisko. Medbragte: skuldertaske og lygte/telefon (der kan ses lyse i venstre hånd).

Overvågningsbillederne er optaget kort før hjemmerøveriet. 

”På baggrund af efterforskning, vurderer vi, at personen på billederne har relation til sagen, idet det endnu ikke kan udelukkes, at røveriet er foretaget i forening, hvor personen på billederne kan være selve gerningsmanden eller have været vagtpost eller lignende. Billederne er ikke af bedste kvalitet, men vi håber at offentligheden kan give os info om manden på billederne”, siger politikommissær Søren Andersen.

Hvis du har kendskab til manden på billederne eller i øvrigt har oplysninger i sagen, så kan Københavns Vestegns Politi træffes hele døgnet på 43861448.

 

Pressekontakt:

Politikommissær Søren Andersen - 51482747

 

Københavns Vestegns Politi

Københavns Vestegns Politi

 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

30. maj 2024

Københavns Vestegns Politi

Tricktyve efterlyses

Hvem er disse to mænd? Københavns Vestegns Politi mistænker dem for at stjålet en ældre mands pung og hævet et stort beløb på hans kreditkort.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Politiet søger vidner i sag om voldtægt

Natten til lørdag blev en 17-årig pige udsat for en grov voldtægt på Damhus Boulevard i Rødovre.

22. februar 2024

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning af drabsmistænkt

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 30-årige polske statsborger Michal Tomasz Kapicki, som mistænkes for at stå bag drabet på en 29-årig polsk mand den 5. januar 2024 på et hotel i Brøndby. **Redigeret 22/2-24 kl. 14.08: Korrekte mellemnavn er Tomasz**