Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

9. januar 2023 15:07

Efterlysning i sag om hjemmerøveri i Herlev

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu overvågningsfoto af en mand der mistænkes i forbindelse med en sag om hjemmerøveri i Herlev

Københavns Vestegns Politi

Hjemmerøveriet fandt sted i en lejlighed på Højbjergvej i Herlev den 3. januar kort før kl 00.54. Siden er sagen blevet efterforsket af Københavns Vestegns Politi og politiet offentliggøre nu tre overvågningsfotos af en person, som politiet mistænker i forbindelse med hjemmerøveriet. 

Manden beskrives som:
Mand, 170-180 cm, Kropsbygning: almindelig/robust, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: jogging-/træningstøj med hætte på trøjen og kondisko. Medbragte: skuldertaske og lygte/telefon (der kan ses lyse i venstre hånd).

Overvågningsbillederne er optaget kort før hjemmerøveriet. 

”På baggrund af efterforskning, vurderer vi, at personen på billederne har relation til sagen, idet det endnu ikke kan udelukkes, at røveriet er foretaget i forening, hvor personen på billederne kan være selve gerningsmanden eller have været vagtpost eller lignende. Billederne er ikke af bedste kvalitet, men vi håber at offentligheden kan give os info om manden på billederne”, siger politikommissær Søren Andersen.

Hvis du har kendskab til manden på billederne eller i øvrigt har oplysninger i sagen, så kan Københavns Vestegns Politi træffes hele døgnet på 43861448.

 

Pressekontakt:

Politikommissær Søren Andersen - 51482747

 

Københavns Vestegns Politi

Københavns Vestegns Politi

 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

21. juli 2023

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning i sag om voldtægtsforsøg (AFLYST)

**OPDATERET 24/7-23: Mistænkte menes identificeret, og politiet har fjernet foto, film og signalement, hvilket medierne opfordes til også at gøre.** Politiet efterlyser en (XXX), som er mistænkt for voldtægtsforsøg i Albertslund

6. marts 2023

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning af vidner efter sprængning i Ballerup

I den fortsatte efterforskning af sagen om sprængning i Ballerup, søger politiet yderligere vidner.

7. februar 2023

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning i skudsag fra Brøndby Strand (ANHOLDT)

Politiet efterlyser 25-årig mand mistænkt for drabsforsøg