Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

20. februar 2019 00:00

Efterforsker stenkast fra motorvejsbro

Københavns Vestegns Politi efterforsker en anmeldelse om stenkast fra en gangbro over Amagermotorvejen nær Avedøre Havnevej sent tirsdag aften.

Københavns Vestegns Politi

Tirsdag aften kl. 23.49 modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse fra en mandlig bilist, som forinden så personer kaste en genstand ned fra en gangbro over motorvejen. Genstanden landede på vejbanen foran bilen, og ingen kom til skade.
 
Politiet afspærrede motorvejen, foretog undersøgelser på stedet og fandt blandt andet stykker fra en gul mursten på vejbanen ved gangbroen.
 
Bilisten kørte i sin blå VW Polo på Amagermotorvejen mod vest – dvs. mod Avedøre og væk fra Amager. Han mente, der var mindst to personer oppe på gangbroen, som er anlagt et par hundrede meter før afkørsel 21 til Avedøre Holme. 
 
Efterforskere undersøger nu hændelsen nærmere, og der udestår stadig en række kriminaltekniske undersøgelser. 
 
"Det er en alvor forbrydelse at udsætte andres liv og førlighed for fare, straffen kan være hård, og jeg vil opfordre alle, som har set noget på stedet eller i øvrigt har kendskab til hændelsen om at henvende sig," siger politikommissær Ole Nielsen, efterforskningsleder af personfarlig kriminalitet.
 
Man kan henvende sig døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.
 
Pressekontakt
Politikommissær Ole Nielsen, mobil 4018 1198.
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

6 måneders fængsel for deling af intime billeder

34-årig mand fra Rødovre idømt fængsel for omfattende deling af intime billeder på hjemmeside.

17. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Seks anholdt for frihedsberøvelse og afpresning

Søndag eftermiddag og aften er seks personer anholdt og sigtet for hver deres rolle i en straffesag, hvor en mand blev frihedsberøvet lørdag aften og udsat for vold. Hans familie blev forsøgt afpresset for penge.