Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

30. juli 2020 14:45

Fængslet efter skud i Måløv

Københavns Vestegns Politi har anholdt en 28-årig mand – han sættes i forbindelse med en skudepisode i Måløv den 17. maj. I forvejen er en 20-årig mand varetægtsfængslet i samme sag.

Københavns Vestegns Politi

På anmodning fra Københavns Vestegns Politi anholdt svensk politi en 28-årig mand i Sverige onsdag. Den anholdte er svensk statsborger og lod sig frivilligt udlevere til Danmark samme dag. 

I dag blev den anholdte fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup med begæring om varetægtsfængsling. Her besluttede retten at varetægtsfængsle ham foreløbig til den 13. august.  

Københavns Vestegns Politi sigter ham for drabsforsøg på Måløv Hovedgade søndag den 17. maj omkring kl. 18.30, hvor gerningsmænd i en sort Opel Insignia afgav et større antal skud mod personer i en sort VW Golf – dog uden nogen blev ramt.

I forvejen er en 20-årig mand varetægtsfængslet for lukkede døre i samme sag, efter han blev anholdt i København den 16. juli.

”Siden skudepisoden har vi gennemført en meget omfattende efterforskning, som har tilvejebragt gode spor og identificeret en række mistænkte. Nu fortsætter arbejdet, og jeg udelukker ikke, at der kan blive tale om flere anholdelser i sagen,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

Dagens retsmøde blev holdt for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning, derfor kan der ikke frigives flere detaljer fra sagen på nuværende tidspunkt.

Rettens kendelse blev ikke kæret. Navneforbud.

Flere nyheder

14. april 2021

Københavns Vestegns Politi

Nye nærpolitienheder i Høje Gladsaxe og Ishøj Bycenter

Det er nu besluttet, at de nye nærpolitienheder i Gladsaxe og Ishøj kommer til at ligge i boligkvarteret Høje Gladsaxe og i Bycentret i Ishøj i tæt tilknytning til boligområdet Vildtbanegård.

14. april 2021

Københavns Vestegns Politi

To mænd fængslet for brand mod testcenter

Retten i Glostrup har netop varetægtsfængslet to mænd på 49 og 51 år, som politiet sætter i forbindelse med forsætlig brandstiftelse – blandt andet mod et Covid-19 testcenter i Ballerup.

6. april 2021

Københavns Vestegns Politi

Særligt corona-tilsyn i Ishøj, Brøndby og Gladsaxe

I de tre kommuner må liberale erhverv ikke genåben som i resten af politikredsen