Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

14. oktober 2019 16:35

Forlængelse af visitationszone i dele af Ishøj

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge visitationszonen i dele af Ishøj til mandag den 28. oktober 2019 kl. 18.

Oversigtskort over visitationszone i dele af Ishøj fra 16/9-30/9-19

Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Det er anden gang at visitationszonen bliver forlænget. Den blev første gang indført mandag den 16. september 2019  og forlænget mandag den 30. september 2019 til i dag den 14. oktober.

Baggrunden for beslutningen om at forlænge visitationszonen med to uger til foreløbig mandag den 28. oktober 2019 kl. 18 er fortsat en skudepisode på Gildbrovej søndag den 15. september, hvor to 22-årige mænd blev ramt af skud, hvorved den ene mistede livet, og fordi politiet fortsat vurderer, at der er tale om en konflikt mellem kriminelle grupperinger i dele af det storkøbenhavnske område.

 

Samtidig forlænges visitationszonerne i dele af Københavns Politikreds og Midt- og Vestsjællands Politikreds. 

 

Her gælder visitationszonen:

Visitationszonen afgrænses mod Hundige (syd) langs kommunegrænsen til Greve Kommune, mod Vallensbæk Strand (nordøst) langs kommunegrænsen til Vallensbæk Kommune og mod nordvest langs Køge Bugt Motorvejen/Motorring 4, som dog ikke er omfattet.

Se evt. oversigtskort.

Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen for nu.
 

 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

30. august 2024

Københavns Vestegns Politi

Fem års fængsel for narkohandel

36-årig østeuropæisk mand dømt for narkohandel i Rødovre. Den dømte blev samtidig udvist af Danmark.

21. august 2024

Københavns Vestegns Politi

Straf for grov ydmygelsesvold: 20 årig mand idømt 8 måneders fængsel

Retten i Glostrup har i dag idømt en 20-årig mand fra Glostrup 8 måneders ubetinget fængsel for to tilfælde af grov ydmygelsesvold.

20. august 2024

Københavns Vestegns Politi

Kære håndværker, pas på din varebil

Tyverier fra værktøjsbiler kan være en bekostelig affære for den håndværker, det går ud over. Er du håndværker – så overvej, hvor du parkerer dit værktøj, og gør det svært at komme ind i varebilen.