Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

14. oktober 2019

Forlængelse af visitationszone i dele af Ishøj

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge visitationszonen i dele af Ishøj til mandag den 28. oktober 2019 kl. 18.

Oversigtskort over visitationszone i dele af Ishøj fra 16/9-30/9-19

Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Det er anden gang at visitationszonen bliver forlænget. Den blev første gang indført mandag den 16. september 2019  og forlænget mandag den 30. september 2019 til i dag den 14. oktober.

Baggrunden for beslutningen om at forlænge visitationszonen med to uger til foreløbig mandag den 28. oktober 2019 kl. 18 er fortsat en skudepisode på Gildbrovej søndag den 15. september, hvor to 22-årige mænd blev ramt af skud, hvorved den ene mistede livet, og fordi politiet fortsat vurderer, at der er tale om en konflikt mellem kriminelle grupperinger i dele af det storkøbenhavnske område.

 

Samtidig forlænges visitationszonerne i dele af Københavns Politikreds og Midt- og Vestsjællands Politikreds. 

 

Her gælder visitationszonen:

Visitationszonen afgrænses mod Hundige (syd) langs kommunegrænsen til Greve Kommune, mod Vallensbæk Strand (nordøst) langs kommunegrænsen til Vallensbæk Kommune og mod nordvest langs Køge Bugt Motorvejen/Motorring 4, som dog ikke er omfattet.

Se evt. oversigtskort.

Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen for nu.
 

 

Flere nyheder

24. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Fængsel til digital børnelokker

En 27-årig mand fra Aarhus-området er i dag idømt et års fængsel ved Retten i Glostrup for børnepornografi og for at krænke syv mindreårige pigers blufærdighed via internettjenester.

24. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Far og mor dømt for at dræbe spædbarn

Retten i Glostrup kendte i går forældre skyldige i at forårsage deres nyfødte datters død.

17. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Poltiet søger fortsat vidner ifm hasarderet kørsel i Herlev

Siden Københavns Vestegns Politi tirsdag den 7. januar foretog anholdelse af to personer for hasarderet kørsel i Herlev, har politiet efterforsket sagen og søger fortsat vidner.

Afvis cookies