Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

14. oktober 2019

Forlængelse af visitationszone i dele af Ishøj

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge visitationszonen i dele af Ishøj til mandag den 28. oktober 2019 kl. 18.

Oversigtskort over visitationszone i dele af Ishøj fra 16/9-30/9-19

Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Det er anden gang at visitationszonen bliver forlænget. Den blev første gang indført mandag den 16. september 2019  og forlænget mandag den 30. september 2019 til i dag den 14. oktober.

Baggrunden for beslutningen om at forlænge visitationszonen med to uger til foreløbig mandag den 28. oktober 2019 kl. 18 er fortsat en skudepisode på Gildbrovej søndag den 15. september, hvor to 22-årige mænd blev ramt af skud, hvorved den ene mistede livet, og fordi politiet fortsat vurderer, at der er tale om en konflikt mellem kriminelle grupperinger i dele af det storkøbenhavnske område.

 

Samtidig forlænges visitationszonerne i dele af Københavns Politikreds og Midt- og Vestsjællands Politikreds. 

 

Her gælder visitationszonen:

Visitationszonen afgrænses mod Hundige (syd) langs kommunegrænsen til Greve Kommune, mod Vallensbæk Strand (nordøst) langs kommunegrænsen til Vallensbæk Kommune og mod nordvest langs Køge Bugt Motorvejen/Motorring 4, som dog ikke er omfattet.

Se evt. oversigtskort.

Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen for nu.
 

 

Flere nyheder

20. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Ransagninger i rockermiljøet ifm drabssag

Med assistance fra Københavns Politi og Rigspolitiet har Københavns Vestegns Politi her til morgen indledt ransagningsaktioner på flere forskellige adresser på Vestegnen og i København. Ransagningerne sker efter længevarende efterforskning af et drab begået den 4. maj 2019 i Rødovre

16. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterforsker drab i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi er talstærkt tilstede ved Tybjergparken lørdag efter skuddrab på en 25-årig mand og efterlyser vidner.

14. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Fire unge anholdt for grov vold og røveri i Brøndby Strand

København Vestegns Politi indledte i morges en anholdelsesaktion mod en gruppe unge, som er mistænkt i en sag om grov vold og røveri – samtidig efterlyser politiet et specifikt vidne i forbindelse med sagen.

Afvis cookies