Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

26. februar 2021 15:01

Ishøj: Styrket corona-indsats i weekenden

Københavns Vestegns Politi fastholder den ekstraordinære corona-patruljering i Ishøj i de kommende dage.

Politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi

Ishøj har stadig et højt smittetryk, sundhedsmyndighederne arbejder hårdt på at teste og nedbringe smittespredningen, og politiets ekstra corona-patruljer er fortsat i byen det meste af døgnet – særligt i Bycentret.

”Vi fastholder vores særlige indsats i disse dage, og igen vil jeg gerne opfordre alle i Ishøj til at holde fast i den fælles kamp mod corona-smitten. Følg sundhedsmyndighedernes anbefalinger, bliv testet og brug mundbind, hvis du skal,” siger politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi.

I februar har corona-patruljerne ført over 2.100 tilsyn med, om corona-restriktionerne bliver overholdt i politikredsens 11 kommuner – heraf er 650 tilsyn alene ført i Ishøj.

 

Styrket test-program i Ishøj

Sundhedsmyndighederne har de seneste uger styrket testkapaciteten i Ishøj – og Ishøj kommune melder dagligt dagens mulige teststeder ud via sin hjemmeside www.ishoj.dk og Facebook-side: @ishojkommune.

Region Hovedstaden opdaterer jævnligt en oversigt over teststeder i Storkøbenhavn.

Flere nyheder

14. april 2021

Københavns Vestegns Politi

Nye nærpolitienheder i Høje Gladsaxe og Ishøj Bycenter

Det er nu besluttet, at de nye nærpolitienheder i Gladsaxe og Ishøj kommer til at ligge i boligkvarteret Høje Gladsaxe og i Bycentret i Ishøj i tæt tilknytning til boligområdet Vildtbanegård.

14. april 2021

Københavns Vestegns Politi

To mænd fængslet for brand mod testcenter

Retten i Glostrup har netop varetægtsfængslet to mænd på 49 og 51 år, som politiet sætter i forbindelse med forsætlig brandstiftelse – blandt andet mod et Covid-19 testcenter i Ballerup.

6. april 2021

Københavns Vestegns Politi

Særligt corona-tilsyn i Ishøj, Brøndby og Gladsaxe

I de tre kommuner må liberale erhverv ikke genåben som i resten af politikredsen