Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

4. februar 2022 10:09

Politiet efterforsker fortsat brand i Rødovre

Politiet efterlyser vidner og er tilstede med den mobile politistation i forbindelse med branden i en frisørsalon i nat i Rødovre.

Blink, Københavns Vestegns Politi

Klokken 02.58 modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om brand i en frisørsalon på Islevbrovej i Rødovre. Brandvæsen og politi var kort efter på stedet og ilden blev hurtigt bekæmpet. Ingen personer er kommet noget til ved branden. Brandårsagen er ikke endeligt fastlagt, men efterforskes som påsat.

Frisørsalonen var 3. december rammen om en skudepisode, hvor en person blev dræbt og to blev såret. Om der er sammenhæng mellem skudepisoden i december og branden i nat, er ikke fastlagt, men indgår i efterforskningen.

”Efterforskningen indikerer på nuværende tidspunkt, at der er tale om en forsætlig hændelse, og det er nærliggende at antage, at der kan være en sammenhæng med sagen fra december. Om det faktisk forholder sig sådan, er det dog for tidligt at sige. Vi kigger således i mange retninger”, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

I forbindelse med branden er der set to mørkklædte mænd nær gerningsstedet som efterfølgende kørte derfra i en mørk bil. Københavns Vestegens Politi hører gerne fra vidner der har set noget i den forbindelse.

Den mobile politistation har været nær brandstedet hele morgenen. Her kan borgerne tale med vores lokalbetjente, hvis de har set noget i forbindelse med branden, eller hvis de blot gerne vil tale med en politimand. Efter planen er den mobile politistation i Islev indtil i eftermiddag.

Ud over via den mobile politistation, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes hele døgnet på 43861448

 

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Peter Malmose via pressetelefon 40263704

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

14. juni 2024

Københavns Vestegns Politi

Idømt forvaring for at voldtage kærester

En 45-årig mand er idømt tidsubestemt forvaring ved Retten i Glostrup for en række alvorlige forbrydelser mod tre kvinder, han havde nære relationer til.

13. juni 2024

Københavns Vestegns Politi

Fond giver halv million til at bekæmpe narko

Københavns Vestegns Politi støtter syv initiativer mod narkotika med godt en halv million kroner fra en særlig fond.

10. juni 2024

Københavns Vestegns Politi

Dom i drabssag

I dag er der faldet dom i drabssagen fra Elverparken i Herlev.