Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

25. maj 2022 14:53

Politiet: Tag offentlig transport til pokalfinalen i Brøndby

Politileder opfordrer tilkørende fans til at benytte offentlig transport til og fra Brøndby Stadion for at undgå trafikpropper og ekstra ventetid før og efter pokalkampen torsdag.

Betjent stopper bil i trafikken

I morgen torsdag den 26. maj afvikles pokalfinalen mellem Odense Boldklub (OB) og FC Midtjylland på Brøndby Stadion.

Der forventes mange tilskuere fra Fyn og Jylland og dermed trafikale udfordringer særligt i timerne op til kampstart klokken 15 og i tiden efter slutfløjtet.

Der vil kun være få parkeringspladser ved stadion, og på grund af omfattende vejarbejder med etablering af en letbane, er trafikken omlagt, begrænset eller ensrettet på visse veje i området. 

”Vi anbefaler tilkørende fans at parkere køretøjer langt væk fra stadion-området. Tag meget hellere offentlige transportmidler frem til stadion – så undgår man ekstra lang ventetid i trafikpropper både før og efter kampen,” siger vicepolitiinspektør Kim Erik Hansen, Københavns Vestegns Politi.

Bilister kan med fordel parkere på det store offentlige parkeringsanlæg nær indkøbscentret City 2 i Høje-Taastrup og tage S-tog til Glostrup eller Brøndbyøster. Herfra kan man tage de almindelige buslinjer eller gå cirka 4,5 km til stadion. 

Der går også bus til stadion fra Brøndby Strand S-station.

Vicepolitiinspektøren tilføjer, at politiet vil være tilstede i området hele dagen også for at afhjælpe trafikken, men erfaringsmæssigt opstår der alligevel flaskehalse visse steder. 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

6 måneders fængsel for deling af intime billeder

34-årig mand fra Rødovre idømt fængsel for omfattende deling af intime billeder på hjemmeside.

17. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Seks anholdt for frihedsberøvelse og afpresning

Søndag eftermiddag og aften er seks personer anholdt og sigtet for hver deres rolle i en straffesag, hvor en mand blev frihedsberøvet lørdag aften og udsat for vold. Hans familie blev forsøgt afpresset for penge.