Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

17. februar 2023 12:57

Status i forbindelse med hændelse på Brøndby Stadion

Efter at have gennemset overvågningsvideo, rejser Københavns Vestegns Politi ikke sigtelse i den hændelse, der udspillede sig mellem to fodboldspillere på Brøndby Stadion i tirsdags.

Københavns Vestegns Politi

Tirsdag den 14. februar omkring kl 12.30 var der tumult mellem to fodboldspillere i sekunderne efter en træningskamp på Brøndby Stadion. Efterfølgende modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om vold, og hændelsen er blevet efterforsket.
Politiet har ved den indledende efterforskning bl.a. gennemset videomateriale, hvoraf hændelsen fremgår. På den baggrund har politi vurderet, at der ikke skal rejses sigtelse for vold i sagen.
”Vi har set video igennem og ud fra en samlet gennemgang af den indledende efterforskning, er det vores vurdering, at der ikke er tale om en overtrædelse af straffeloven,” siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben.
 
Til vurdering af dette spørgsmål har København Vestegns Politi særligt lagt vægt på, at der i kontaktsport som fodbold, fra tid til anden bliver udøvet handlinger, som er voldsomme, men som ikke selvstændigt er en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold.
 
De involverede parter er underrettet.
 

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Claus Bardeleben - 51234833
 
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

5. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Dømt til anbringelse for drab

41-årig mand dømt for drab på en overlæge på et psykiatrisk center.

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

6 måneders fængsel for deling af intime billeder

34-årig mand fra Rødovre idømt fængsel for omfattende deling af intime billeder på hjemmeside.