Spring til hovedindhold

Forslag

Fire drenge tilbageholdt for bombetrussel

Københavns Vestegns Politi har her til eftermiddag tilbageholdt en gruppe drenge i alderen 11 til 14 år, som er mistænkt for at have indtelefoneret bombetrusler mod en række tankstationer og restauranter i Midt- og Vestsjælland, i Nordsjælland og på Vestegnen

Københavns Vestegns Politi

I samarbejde med flere politikredse lykkedes det hurtigt at lokalisere drengene og de blev anholdt i Greve-området. Det er politiets umiddelbare vurdering, at der er tale om alvorlige drengestreger.
”Politiet tager bombetrusler meget alvorligt og selv om der angiveligt var tale om telefon-fis, så kommer der et efterspil på denne sag. Jeg håber at dette er en advarsel til andre unge, der kunne få samme dumme ide”, siger vicepolitiinspektør Kim Erik Hansen.

Da drengene er under den kriminelle lavalder, er de sociale myndigheder kontaktet i forbindelse med sagen.

 

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Kim Erik Hansen - 51232248
 

Flere nyheder

11. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Fortsat politiopmærksomhed i Ishøj

Selvom visitationszonen i dele af Ishøj udløber kl. 18, fortsætter Københavns Vestegns Politi med en skærpet opmærksomhed i området.

11. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Operation Mørketid er på vej til dig

Fra i dag den 11. november og frem til den 6. december kan du møde dine lokale politifolk, når Københavns Vestegns Politi kommer rundt til alle 11 vestegnskommuner og giver råd mod indbrud.

8. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Dømt for handel med heroin

Sagen begyndte, da den dømte blev taget for at køre over for rødt lys

Afvis cookies