Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

12. juli 2019 14:59

Fire drenge tilbageholdt for bombetrussel

Københavns Vestegns Politi har her til eftermiddag tilbageholdt en gruppe drenge i alderen 11 til 14 år, som er mistænkt for at have indtelefoneret bombetrusler mod en række tankstationer og restauranter i Midt- og Vestsjælland, i Nordsjælland og på Vestegnen

Københavns Vestegns Politi

I samarbejde med flere politikredse lykkedes det hurtigt at lokalisere drengene og de blev anholdt i Greve-området. Det er politiets umiddelbare vurdering, at der er tale om alvorlige drengestreger.
”Politiet tager bombetrusler meget alvorligt og selv om der angiveligt var tale om telefon-fis, så kommer der et efterspil på denne sag. Jeg håber at dette er en advarsel til andre unge, der kunne få samme dumme ide”, siger vicepolitiinspektør Kim Erik Hansen.

Da drengene er under den kriminelle lavalder, er de sociale myndigheder kontaktet i forbindelse med sagen.

 

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Kim Erik Hansen - 51232248
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

23. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Uorden i skærpet strafzone udløste forhøjet straf

En 29-årig mand fra Skovlunde blev tirsdag formiddag kendt skyldig i grov uorden ved Brøndby Stadion. Fordi politiet havde indført en skærpet strafzone på stedet, forhøjede Retten i Glostrup straffen til en frihedsstraf på tre måneder.

5. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Dømt til anbringelse for drab

41-årig mand dømt for drab på en overlæge på et psykiatrisk center.

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.