Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

16. februar 2024 13:13

31-årig varetægtsfængslet: Mistænkt for indbrud i Silkeborg

Lokalpolitiet i Silkeborg har sigtet en 31-årig mand for indbrud. Politiet formoder, at den 31-årige kan være involveret i flere indbrud på egnen.

Efter et grundlovsforhør har retten i Viborg varetægtsfængslet en 31-årig mand, der sættes i forbindelse med flere indbrud i Silkeborg.

Politiet modtog torsdag en anmeldelse om et indbrud i en bolig i den østlige del af Silkeborg, hvor en bærebar computer var meldt stjålet. Via et sporingsprogram i computeren kunne politiet finde frem til en adresse i en mindre landsby nord for Silkeborg.

Da politiet ankom til adressen flygtede den 31-årige mand fra stedet, men en hundepatrulje fandt dog efter et par kilometers forfølgelse frem til manden, som kunne anholdes.

På adressen har politiet fundet koster fra et andet indbrud.

"Vores videre efterforskning kommer nu til at handle om at afdække, om der flere tyverier eller andre forhold, som vi kan forbinde til den formodede gerningsmand, siger politikommissær ved lokalpolitiet i Silkeborg Kenn Sølvkær.

Ved grundlovsforhøret nægtede den 31-årige sig skyldig.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

22. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Ingen forbrydelse bag dødsfald i Struer søndag

En 20-årig mand blev søndag fundet død på en adresse i Struer. Obduktionsrapporten viser, at manden døde af naturlige årsager.

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.