Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

25. juni 2024 11:22

Sæson for ferieboligsvindel - 33 lejere snydt for feriebolig

Sommeren er højsæson for svindel med ferieboliger. En 25-årig mand fra Struer meldte i weekenden sig selv for svindel med ferieboligudlejning. Han havde udlejet en ferielejlighed til flere personer uden at have rådighed over lejligheden.

Dårlig samvittighed kan ramme hårdt. Det måtte en 25-årig mand fra Struer sande i weekenden. Det fik ham nemlig til at melde sig selv til politiet i forbindelse med, at han har svindlet med ferieboligudlejning.

Den 25-årige var meget samarbejdsvillig og har fremlagt dokumentation for, hvem han har haft lejet lejligheden i Fjellerup Strand på Djursland ud til. Midt- og Vestjyllands Politi har derfor allerede været i forbindelse med alle forurettede på nær en enkelt, som naturligvis også vil blive kontaktet hurtigst muligt. Den 25-årige er sigtet for bedrageri.

Tag dig i agt!

Men han er desværre ikke den eneste, der forsøger sig med at tjene hurtige penge på at udleje ferieboliger, uden at have planer om at stille boligen til rådighed for lejer.

Hvis du er på jagt efter en feriebolig, så er her nogle gode råd til at undgå at havne i en fælde:

  • Undersøg, hvem der ejer boligen
  • Betal via udlejningsplatformen
  • Kommunikér via udlejningsplatformen
  • Undersøg profilens troværdighed

Læs mere om de gode råd til leje af feriebolig på politi.dk.

 

Sagen mod den 25-årige mand, der meldte sig selv er stadig under efterforskning og Midt- og Vestjyllands Politi har på den baggrund ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Kontaktperson for pressen

Forebyggelse af svindel med ferieboliger: Erik Hykkelbjerg, afdelingen for Forebyggelse, Nærhed og Tryghed i Midt- og Vestjyllands Politi, tlf. 29797609.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

13. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

I alt 15 års fængsel til to mænd i narkosag

To mænd på henholdsvis 35 og 38 år er ved retten i Holstebro blevet idømt hver syv år og seks måneders fængsel i større narkosag.

11. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To mænd dømt for forsøg på frihedsberøvelse og voldtægt

To udenlandske mænd skal to år og ni måneder i fængsel og er udvist af Danmark, efter de i dag blev fundet skyldige i forsøg på frihedsberøvelse og voldtægt af en ung kvinde i Herning.

4. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Blå blink ved SOSU-skolen i Herning: Politiet gentager øvelse i dag

Midt- og Vestjyllands Politi deltager i den anden af to øvelser på SOSU-skolen i Herning.