Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

29. august 2024 14:48

35-årig dømt for hacking og blufærdighedskrænkelse

En 35-årig mand er ved retten i Viborg idømt to års fængsel i omfattende sag om hacking og blufærdighedskrænkelse.

En 35-årig mand er i dag torsdag den 29. august idømt to års fængsel hvoraf seks måneder blev gjort ubetinget i en sag om hacking, forsøg på hacking og blufærdighedskrænkelse mod mere end 200 personer.

Manden boede i Viborg Kommune i perioden fra efteråret 2017 til januar 2019, da han ifølge tiltalen fra sin computer hackede sig ind i 622 hjemmesider og dermed blandt andet fik ulovlig adgang til virksomhedernes kundedatabaser.

Den 35-årige blev anholdt i januar 2019, og i hans besiddelse fandt politiet mere end 4.000 intime billeder og videoer fra mere end 200 forskellige personer. Langt størstedelen kvinder. På en del af det private materiale fremstår personerne enten helt eller delvist afklædte eller i en anden seksuel sammenhæng.

- Jeg er tilfreds med, at der nu bliver sat et foreløbigt punktum i den her sag, som dels har været undervejs i en årrække., og som også har mange forurettede, siger anklager Emil Nyborg fra ankalgemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

 

Den 35-årige og anklagemyndigheden har nu 14 dage til at beslutte om sagens skal ankes.


Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

28. august 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To tyske drenge er afgået ved døden efter sandskred

De to drenge, der søndag blev begravet under et sandskred i Nr. Vorupør, er afgået ved døden.

25. august 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To drenge på hospitalet efter ulykke på stranden i Thy

Politiets foreløbige undersøgelser tyder på, at to tyske drenge under leg havde gravet en hule i klitterne, og at det kan være det, der har udløst det skred, der begravede drengene under sand.

14. august 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Ung mand fængslet i ny bankbudssag

Efterforskere fra Midt- og Vestjyllands Politi handlede hurtigt, da de tirsdag eftermiddag fik en anmeldelse om falske bankbude på spil i Holstebro.