Spring til hovedindhold

Forslag

Blå blink ved SOSU-skolen i Herning: Politiet gentager øvelse i dag

Midt- og Vestjyllands Politi deltager i den anden af to øvelser på SOSU-skolen i Herning.

Ser du i dag tirsdag den 4. maj 2024 udrykningskøretøjer fra politi og beredskab ved Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland i Herning, så skyldes det en øvelse.

Den 29. maj afholdt Midt- og Vestjyllands Politi sammen med andre myndigheder en lignende øvelse på SOSU-skolen. Det er denne øvelse, der nu bliver gentaget. Øvelsen foregår inde på skolens matrikel i tidsrummet fra klokken 13:00 til 14:45.

Der kan være mindre og kortvarige forstyrrelser af trafikken umiddelbart rundt om Social- og Sundhedsskolen på Gullestrupvej 10-12 i Herning, men politiet forventer generelt, at trafikken kan afvikles som normalt.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

25. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Sæson for ferieboligsvindel - 33 lejere snydt for feriebolig

Sommeren er højsæson for svindel med ferieboliger. En 25-årig mand fra Struer meldte i weekenden sig selv for svindel med ferieboligudlejning. Han havde udlejet en ferielejlighed til flere personer uden at have rådighed over lejligheden.

13. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

I alt 15 års fængsel til to mænd i narkosag

To mænd på henholdsvis 35 og 38 år er ved retten i Holstebro blevet idømt hver syv år og seks måneders fængsel i større narkosag.

11. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To mænd dømt for forsøg på frihedsberøvelse og voldtægt

To udenlandske mænd skal to år og ni måneder i fængsel og er udvist af Danmark, efter de i dag blev fundet skyldige i forsøg på frihedsberøvelse og voldtægt af en ung kvinde i Herning.