Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

23. juni 2020 08:44

Fire mænd tiltales for blandt andet salg af narko i sag fra Skive

Fire mænd i alderen 21-29 år er tiltalt for besiddelse og videresalg af narko i blandt andet Skive.

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi har rejst tiltale mod fire mænd, der har siddet varetægtsfængslet siden 6. november 2019. Ifølge anklageskriftet er alle fire tiltalt for at have besiddet og overdraget mere end 4 kilo kokain.

Anklageskriftet omfatter desuden en række andre strafbare forhold, herunder hæleri, forsøg på røveri og vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Der indgår i alt 20 forhold i sagen, og anklagemyndigheden vil nedlægge påstand om fængselsstraf samt udvisning af to af de fire tiltalte.
Sagen vil blive behandlet ved retten i Viborg og forventes at forløbe over 20-22 dage. Den er endnu ikke berammet, men forventes at skulle for retten i løbet af efteråret.

 

Særligt til pressen

Der vil være mulighed for interview med anklageren på sagen efter første og sidste retsdag. Indtil da har vi ingen yderligere kommentarer.
Anmodning om aktindsigt i anklageskriftet sendes til MVJYL-Aktindsigt@politi.dk
Oplys gerne journalnummer 4100-71281-00056-18 for at lette sagsbehandlingen. Angiv også gerne en sikker mail for at sikre hurtigst mulig besvarelse.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

12. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

En af to nattelivszoner ophæves i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at ophæve den ene af to nattelivszoner i Viborg. Det er nattelivszonen i området ved Sct. Hans Gade, der ophæves, mens nattelivszonen ved Gravene fastholdes.