Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

23. juni 2020 08:44

Fire mænd tiltales for blandt andet salg af narko i sag fra Skive

Fire mænd i alderen 21-29 år er tiltalt for besiddelse og videresalg af narko i blandt andet Skive.

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi har rejst tiltale mod fire mænd, der har siddet varetægtsfængslet siden 6. november 2019. Ifølge anklageskriftet er alle fire tiltalt for at have besiddet og overdraget mere end 4 kilo kokain.

Anklageskriftet omfatter desuden en række andre strafbare forhold, herunder hæleri, forsøg på røveri og vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Der indgår i alt 20 forhold i sagen, og anklagemyndigheden vil nedlægge påstand om fængselsstraf samt udvisning af to af de fire tiltalte.
Sagen vil blive behandlet ved retten i Viborg og forventes at forløbe over 20-22 dage. Den er endnu ikke berammet, men forventes at skulle for retten i løbet af efteråret.

 

Særligt til pressen

Der vil være mulighed for interview med anklageren på sagen efter første og sidste retsdag. Indtil da har vi ingen yderligere kommentarer.
Anmodning om aktindsigt i anklageskriftet sendes til MVJYL-Aktindsigt@politi.dk
Oplys gerne journalnummer 4100-71281-00056-18 for at lette sagsbehandlingen. Angiv også gerne en sikker mail for at sikre hurtigst mulig besvarelse.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

15. januar 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Fire mænd får i alt 32 års fængsel for organiseret narkohandel i Skive-området

Fire hovedmænd i stort sagskompleks om narkohandel i Skiveområdet fik i dag deres dom. De skal alle fire i fængsel i årevis – blandt andet for salg af i alt 3,2 kilo kokain. To af dem udvises af Danmark.

11. januar 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Skibsreder dømt for åger og brud på udlændingeloven

En vestjysk skibsreder har fået en betinget dom på halvandet års fængsel, og hans firma skal betale en bøde på tre millioner kroner for at have udnyttet to ghanesiske fiskere.

30. december 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

18-årig sigtet for affyring af fyrværkeri mod politiet

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag rejst sin første sigtelse efter straffelovens § 119 b – den nye bestemmelse i straffeloven om angreb med genstande på personer i offentlig tjeneste eller hverv.