Spring til hovedindhold

Forslag

Godt styr på tingene ved drive in-fodbold

Midt- og Vestjyllands Politi roser både arrangør og gæster efter dagens drive in-kamp i superligaen.

Lige som FCM-maskotten Lupus kunne Midt- og Vestjyllands Politi tage det forholdsvist roligt, da der i dag var drive in-fodbold i Herning.

Lige som FCM-maskotten Lupus kunne Midt- og Vestjyllands Politi tage det forholdsvist roligt, da der i dag var drive in-fodbold i Herning. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Hundredevis af biler rullede mandag eftermiddag ind på parkeringsarealet omkring MCH Arena i Herning. Det er første gang, der er drive in-fodbold i Midt- og Vestjylland, og det er det absolut største arrangement i politikredsen i tiden med coronavirus. Derfor har Midt- og Vestjyllands Politi haft særlig fokus på arrangementet og selvfølgelig også været til stede før, under og efter kampen for at sikre, at alt gik, som det skulle.

Midt- og Vestjyllands Politi har forud for kampen haft en god dialog med FC Midtjylland omkring, hvad der skulle til, for at klubben kunne gennemføre arrangementet. FC Midtjylland havde blandt andet sat ekstra mange kontrollører på til at vejlede deltagerne og følge dem frem og tilbage mellem bil og toilet, når det blev nødvendigt. 

Arrangementet forløb uden problemer. Største udfordring var, at mange gerne ville på toilettet i pausen, men det kom der hurtigt styr på. Derudover løb flere biler tør for strøm, men også det var der taget højde på med starthjælp på drive in-pladsen.

I det hele taget roser politiet både arrangør og publikum for at have respekteret de spilleregler, der har til formål at mindske risikoen for smittespredning af coronavirus.
”Det er første gang, vi har skullet medvirke til en sikker afvikling af et arrangement af denne karakter. Derfor er det ekstra glædeligt, når det hele går op i en højere enhed, og alle medvirker til, at tingene lykkes”, siger vicepolitiinspektør Sune Espersen.

Efter kampen har trafikken heller ikke voldt problemer. Tilskuerne sad i deres biler, som de skulle, og kunne hurtigt komme væk fra stedet.

 

Gæsterne skulle som udgangspunkt blive i bilerne under arrangementet, men kunne blive fulgt til toilettet af en FCM-kontrollør.

Gæsterne skulle som udgangspunkt blive i bilerne under arrangementet, men kunne blive fulgt til toilettet af en FCM-kontrollør.

 

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

12. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

En af to nattelivszoner ophæves i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at ophæve den ene af to nattelivszoner i Viborg. Det er nattelivszonen i området ved Sct. Hans Gade, der ophæves, mens nattelivszonen ved Gravene fastholdes.