Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

23. november 2023 10:29

Grundlovsforhør: Beboer på udrejsecenter sigtet for blandt andet våbenbesiddelse

I forbindelse med en skudafgivelse på Udrejsecenter Kærshovedgård natten til onsdag er en beboer på udrejsecenteret blevet anholdt, sigtet for blandt andet våbenbesiddelse og trusler på livet. Manden fremstilles i dag i grundlovsforhør.

Onsdag fik Midt- og Vestjyllands Politi oplysninger om, at der var blevet afgivet et skud på et værelse på Kærshovedgård. Ingen var ramt af skud. Midt- og Vestjyllands Politi iværksatte en anholdelsesaktion mod den formodede gerningsmand og var i den forbindelse talstærkt til stede på udrejsecenteret. Manden blev onsdag eftermiddag kort efter kl. 17.00 anholdt uden dramatik.

Manden er sigtet for trusler på livet, vold og besiddelse af skydevåben samt for at forvolde fare for liv og førlighed. Manden fremstilles i grundlovsforhør kl. 13.00 ved Retten i Herning.

Det er Midt- og Vestjyllands Politis formodning, at der er tale om et internt anliggende mellem beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård.

Midt- og Vestjyllands Politi vil torsdag være til stede i området omkring Udrejsecenter Kærshovedgård i forbindelse med efterforskningen.

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger om sagen, da anklagemyndigheden forventer at begære dørlukning ved grundlovsforhøret.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

17. maj 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To mænd fremstilles i grundlovsforhør i narkosag

To personer med ophold på Udrejsecenter Kærshovedgård er anholdt og sigtet for besiddelse af narko.

16. maj 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Har du fornyet dit jagttegn? Politiet opfordrer jægere til at få kigget på fornyelse

Forny dit jagttegn i tide og undgå at betale for en ny våbentilladelse, sådan lyder opfordringen fra Politiets Administrative Center. Flere jægere end normalt på denne tid af året, har endnu ikke fået fornyet jagttegnet.

15. maj 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Mange kørte for stærkt forbi vejarbejdere

Ti bilister kan forvente at skulle op til en ny teori- og køreprøve, hvis de vil beholde deres kørekort, efter Midt- og Vestjyllands Politi tirsdag lavede fartkontrol i forbindelse med et vejarbejde på rute 26 i Salling. I alt noterede politiet 94 sager på cirka fire timer.