Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

10. september 2024 12:00

Indsats i forbindelse med mistænkeligt forhold i Viborg afblæst

Midt- og Vestjyllands Politi har tirsdag formiddag været talstærkt tilstede i det østlige Viborg i forbindelse med en anmeldelse om et mistænkeligt forhold. Politiet er nu i kontakt med den mand, som formentlig var skyld i anmeldelsen.

Tirsdag morgen kl. 8.20 fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om en mand, der opførte sig mistænkeligt i området omkring Houlkærskolen og børnehaven Unoden i Viborg. Anmeldelsen lød på, at manden opholdt sig nær et hegn til børnehaven Unoden, og at han skulle have en pistollignende genstand i bæltet.

Flere patruljer blev sendt til området for at lede efter en mand, der passede på beskrivelsen. Kl. 10.25 henvendte en 39-årig mand fra området sig til politiet, da han havde indtryk af, at politiet ledte efter ham. Manden passer på beskrivelsen og har bekræftet at have været i området på anmeldelsestidspunktet. Der er ikke noget, der tyder på, at han har været i besiddelse af skydevåben, men en bæltetaske kan være skyld i misforståelsen.

Manden vil nu blive afhørt, men Midt- og Vestjyllands Politi vurderer, at der er ikke umiddelbart har været noget mistænkeligt i episoden.

Politiets indsats i området er afsluttet.

Hvis man som vidne har oplevet noget voldsomt og har brug for at snakke med nogen om det, kan man kontakte Offerrådgivningen på tlf. 116 006.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

16. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Stor beredskabsøvelse på landsskuepladsen i Herning

Tirsdag den 17. september danner landsskuepladsen ved Messecenter Herning rammerne om en stor øvelse. Det er Midt- og Vestjyllands Politi, der arrangerer øvelsen og flere myndigheder deltager.

13. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Politihunde flytter ind hos lokalpolitiet i Skive

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at flytte sin hundesektion til politistationen i Skive. På den måde får hundeførerne ét fælles møde- og udkørselssted.

12. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand varetægtsfængslet i sag om brandstiftelse i Thisted

En 47-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger efter grundlovsforhør. Manden er sigtet for forsøg på grov vold og brandstiftelse ved at kaste to molotovcocktails mod en bil.