Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

15. september 2022 12:42

Mand anholdt for tyveri af flere køretøjer

En 31-årig mand blev natten til torsdag anholdt i Skarrild. Manden er blandt andet mistænkt for at stå bag tyveriet af både en Mercedes og en traktor den 8. september.

Midt- og Vestjyllands Politi har natten til torsdag anholdt en 31-årig mand, som blandt andet er mistænkt for at have stjålet en Mercedes og en traktor i Viborg torsdag den 8. september. Politiet fik identificeret den pågældende og har siden episoden i torsdags eftersøgt manden.

Under anholdelsen i Skarrild i nat afgav politiet skud mod dækkene på den bil, som den nu anholdte forsøgte at stikke af i.

Politiet mistænker den 31-årige for også at have stjålet flere andre køretøjer. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Viborg i dag, torsdag den 15. september 2022 kl. 13.00. Da han lige nu er indlagt, vil han blive fremstillet in absentia.

 

Særligt til pressen

Anklagerfuldmægtig ved anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi, Line Amby Pedersen kan kontaktes efter grundlovsforhøret på tlf. 20560600.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

8. december 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Sensorstyret lys og nabohjælp skal skabe tryghed og forebygge indbrud

I en tid med mange mørke timer i døgnet, særligt i år, hvor vi alle opfordres til at spare på strømmen kan det være gavnligt at skrue op for både sensorstyret lys og nabohjælp. I samarbejde med Silkeborg Kommune og Bo trygt uddeleler Midt- og Vestjyllands Politi gratis sensorstyrede lamper ud til indbrudsramte borgere og deres nærmeste naboer.

28. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand dømt for uautoriseret sæddonation

En 54-årig mand er ved retten i Herning dømt for at have distribueret sæd uden tilladelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

24. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

40-årig mand dømt for drabsforsøg

En 40-årig mand skal anbringes på en psykiatrisk afdeling uden tidsbegrænsning. Det slog Retten i Viborg i dag fast, da manden blev dømt for vold og forsøg på manddrab.

Forslag