Spring til hovedindhold

Forslag

Mand tiltalt for drab i Bjerringbro

En 23-årig mand er tiltalt for at have begået drab i Bjerringbro natten til den 1. februar 2018. I anklageskriftet er desuden flere tilfælde af vold.

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi har tiltalt en 23-årig mand for overtrædelse af straffelovens § 237, manddrab.

Ifølge anklageskriftet skete drabet natten til den 1. februar 2018 i Bjerringbro, idet den tiltalte tildelte en 41-årig mand talrige stik og snit med knive mod hovedet, halsen og kroppen.

I anklageskriftet er desuden en række yderligere tiltalepunkter, som omhandler flere tilfælde af vold, trusler og hærværk.

Da den tiltalte ikke har ønsket medvirken af nævninger, vil sagen blive behandlet som en domsmandssag ved Retten i Viborg. Retssagen starter den 4. juni 2019, og dommen forventes afsagt den. 17. juni 2019.

 

Særligt til pressen

Der vil være mulighed for interview med anklageren på sagen efter første og sidste retsdag. Anmodning om aktindsigt i anklageskriftet sendes til mvjyl@politi.dk. Oplys gerne journalnr. 4100-73111-00002-18 for at lette sagsbehandlingen.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

18. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner efter mishandling af to ponyer

En shetlandspony på en mark ved Lyne nær Tarm blev fredag påført skader af ukendte gerningsmænd, så den døde. En anden pony måtte efterfølgende aflives. Politiet beder nu offentligheden om hjælp i sagen.

13. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Tre tyverier af kostbart GPS-udstyr på en uge: Vi har brug for borgernes hjælp

GPS-udstyr til værdi af mere end en million kroner stjålet de seneste syv dage. Tip politiet, hvis du har set noget mistænkeligt.

11. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Varetægtsfængslet efter grundlovsforhør: Sigtet for serietyverier af campingvogne

Målrettet efterforskning fører til varetægtsfængsling af 42-årig mand, der er sigtet for i alt ni tyverier af campingvogne til en samlet værdi af mere end en million.