Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

16. september 2024 09:01

Stor beredskabsøvelse på landsskuepladsen i Herning

Tirsdag den 17. september danner landsskuepladsen ved Messecenter Herning rammerne om en stor øvelse. Det er Midt- og Vestjyllands Politi, der arrangerer øvelsen og flere myndigheder deltager.

Blå blink, hvide rumdragter og telte vil tirsdag den 17. september være synlige på landsskuepladsen ved Messecenter Herning, når Midt- og Vestjyllands Politi afholder en stor øvelse i området.

Øvelsen tager udgangspunkt i en opdigtet hændelse med enten kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare eller eksplosive stoffer. Der vil ikke blive brugt "skarpe" stoffer under øvelsen og øvelsen medfører derfor ikke fare for borgere, der måtte befinde sig i nærheden af øvelsesområdet.

Det er Midt- og Vestjyllands Politi, der arrangerer øvelsen, men også Beredskabsstyrelsen Midtjylland, Region Midtjylland, Forsvaret og Brand og Redning MidtVest deltager, da omdrejningspunktet for øvelsen er samarbejdet på tværs af myndighederne.

Hvad øvelsen helt konkret kommer til at indeholde og hvornår den helt præcist finder sted på dagen, kan Midt- og Vestjyllands Politi ikke oplyse af hensyn til øvelsesdeltagerne. En del af øvelsen skal netop træne håndteringen af ukendte og akut opståede situationer.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

13. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Politihunde flytter ind hos lokalpolitiet i Skive

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at flytte sin hundesektion til politistationen i Skive. På den måde får hundeførerne ét fælles møde- og udkørselssted.

12. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand varetægtsfængslet i sag om brandstiftelse i Thisted

En 47-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger efter grundlovsforhør. Manden er sigtet for forsøg på grov vold og brandstiftelse ved at kaste to molotovcocktails mod en bil.

10. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Indsats i forbindelse med mistænkeligt forhold i Viborg afblæst

Midt- og Vestjyllands Politi har tirsdag formiddag været talstærkt tilstede i det østlige Viborg i forbindelse med en anmeldelse om et mistænkeligt forhold. Politiet er nu i kontakt med den mand, som formentlig var skyld i anmeldelsen.