Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

18. august 2022 09:01

Officiel indvielse af den nye politistation i Silkeborg

Midt- og Vestjyllands Politi inviterer alle interesserede med til indvielse af den nye politistation i Silkeborg mandag den 29. august 2022 fra kl. 10.00 – 13.00. Arrangementet bliver markeret med deltagelse af justitsminister Mattias Tesfaye, taler og snoreklip.

Kom og vær med, når vi skal markere indvielsen af vores nye politistation i Silkeborg. Vi byder på is og kaffe og en rundvisning i de nye og topmoderne lokaler på Lillehøjvej 35, 8600 Silkeborg.

Vi forventer, at dagen bliver én stor fest, og derfor håber vi også, at du vil kigge forbi – uanset din alder. Vi sørger for at stå klar med vores motorcykler og politihunde, så der er lidt at kigge på for alle aldre.

Du kan også møde vores lokale betjente fra Silkeborg, eller få en snak med vores kollegaer fra den mobile politistation. Nogle af vores politielever vil også være til stede, hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan du selv kan blive politibetjent.

Arrangementet på Lillehøjvej 35 starter kl. 10.00, hvor justitsminister Mattias Tesfaye vil holde tale og stå for at klippe den røde snor, når den nye politistation officielt skal indvies. Vi satser på, at vejret holder tørt, så starten af arrangementet kan afholdes på parkeringspladsen foran hovedindgangen til den nye politistation. 

Derudover vil der også være taler fra Silkeborgs borgmester Helle Gade, fra politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi Helle Kyndesen og fra Morten Boesen, som er afdelingschef i KG Hansen, der har været totalentreprenør på byggeriet.

Lokalpolitiet i Silkeborg flyttede ind i de nye lokaler i midten af juni, og både borgere og ansatte har i løbet af de seneste ugers tid allerede haft stor glæde af at få skiftet de mere end 100 år gamle lokaler på Christian 8.s Vej i Silkeborg ud med de mere nutidige omgivelser.

Vi glæder os til at vise den nye politistation frem for alle interesserede den 29. august 2022.

 

Praktisk information:

09.55: Gæsterne ankommer
10.00: Velkomst ved politidirektør Helle Kyndesen og herefter taler
10.30: Rundvisning for justitsministeren og øvrige inviterede gæster
11.00 - 13.00: Rundvisning for alle interesserede borgere i opdelte hold – varighed ca. 15 min. 

Der vil derudover være åbent i gårdarealet på bagsiden af politistationen i tidsrummet fra kl. 10.00 – 13.00, hvor vi vil byde på en is og en kop kaffe – så længe lager haves.

 

Parkering:

Da der er begrænset med parkeringspladser, opfordrer vi til, at man ankommer på cykel eller med offentlig transport, hvis det er muligt.
 

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

28. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand dømt for uautoriseret sæddonation

En 54-årig mand er ved retten i Herning dømt for at have distribueret sæd uden tilladelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

24. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

40-årig mand dømt for drabsforsøg

En 40-årig mand skal anbringes på en psykiatrisk afdeling uden tidsbegrænsning. Det slog Retten i Viborg i dag fast, da manden blev dømt for vold og forsøg på manddrab.

16. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet retter opmærksomheden på de trafikanter, der har glemt den

I denne uge har Midt- og Vestjyllands Politi ekstra opmærksomhed rettet mod dem, der ikke er så opmærksomme i trafikken. Det sker i forbindelse med en landsdækkende kontrol af brugen af blandt andet håndholdt mobil. Og allerede i løbet af ugens første to dage, måtte politiet have bødeblokken frem 22 gange.

Forslag