Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

24. september 2020 10:35

OPDATERING: Ny deltager. Politi, borgmestre og region holder pressebriefing om corona-situationen i Midt- og Vestjylland fredag

Regionsrådsformand i region Midtjylland, Anders Kühnau deltager også i pressebriefingen. Politidirektøren inviterer til pressebriefing om corona-situationen i Midt- og Vestjylland den 25. september. Borgmestrene i Thisted og Ringkøbing-Skjern kommuner samt regionsrådsformand i Region Midtjylland deltager også ved pressemødet.

På fredag den 25. september kl. 9 inviterer politidirektør Helle Kyndesen til pressebriefing. Anledningen er den aktuelle situation med coronasmitte i landsdelen, som kalder på opmærksomhed fra både myndigheder og befolkning.

Ved pressebriefingen vil borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Hans Østergaard og borgmester i Thisted Kommune, Ulla Vestergaard give en status på situationen i forhold til COVID-19 og yderligere fortælle om politiets og kommunernes tiltag, der kan bistå borgerne med at forhindre smittespredning. Regionsrådsformand i Region Midtjylland, Anders Kühnau giver en status på smittetallene og testsituationen i Region Midtjylland.

Pressebriefingen finder sted på politistationen i Holstebro, Stationsvej 74. Ved pressebriefingen henstiller politiet til, at de fremmødte følger myndighedernes anbefalinger og holder god afstand til hinanden.

Deltagende journalister skal være i receptionen senest kl. 8.45 og vil blive bedt om at vise pressekort.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

22. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Ingen forbrydelse bag dødsfald i Struer søndag

En 20-årig mand blev søndag fundet død på en adresse i Struer. Obduktionsrapporten viser, at manden døde af naturlige årsager.

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.