Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

24. september 2020 10:35

OPDATERING: Ny deltager. Politi, borgmestre og region holder pressebriefing om corona-situationen i Midt- og Vestjylland fredag

Regionsrådsformand i region Midtjylland, Anders Kühnau deltager også i pressebriefingen. Politidirektøren inviterer til pressebriefing om corona-situationen i Midt- og Vestjylland den 25. september. Borgmestrene i Thisted og Ringkøbing-Skjern kommuner samt regionsrådsformand i Region Midtjylland deltager også ved pressemødet.

På fredag den 25. september kl. 9 inviterer politidirektør Helle Kyndesen til pressebriefing. Anledningen er den aktuelle situation med coronasmitte i landsdelen, som kalder på opmærksomhed fra både myndigheder og befolkning.

Ved pressebriefingen vil borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Hans Østergaard og borgmester i Thisted Kommune, Ulla Vestergaard give en status på situationen i forhold til COVID-19 og yderligere fortælle om politiets og kommunernes tiltag, der kan bistå borgerne med at forhindre smittespredning. Regionsrådsformand i Region Midtjylland, Anders Kühnau giver en status på smittetallene og testsituationen i Region Midtjylland.

Pressebriefingen finder sted på politistationen i Holstebro, Stationsvej 74. Ved pressebriefingen henstiller politiet til, at de fremmødte følger myndighedernes anbefalinger og holder god afstand til hinanden.

Deltagende journalister skal være i receptionen senest kl. 8.45 og vil blive bedt om at vise pressekort.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

26. november 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Vær opmærksom, når du shopper på nettet - sådan undgår du at blive snydt!

Danskerne har for alvor taget det amerikanske shopping-fænomen Black Friday til sig, og igen i år går det løs med gode tilbud i butikkerne. Og hvis man vælger at shoppe på internettet, skal man være ekstra opmærksom, lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi, der kommer med en række gode råd til, hvordan man nemt kan undgå at blive snydt.

24. november 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Coronasag: Værtshusejer skal betale 20.000 kroner i bøde

En værtshusejer fra Salling brød coronareglerne. Mandag blev han kendt skyldig i to gange at have holdt sit værtshus åbent til for sent. Nu skal han betale 20.000 kroner i bøde.

13. november 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

LTF-medlemmer anholdt og fængslet i grov afpresningssag

Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt og fængslet medlemmer af den forbudte bandegruppering Loyal To Familia i forbindelse med forsætlig brandstiftelse og gentagne grove afpresninger i Ikast.