Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

1. november 2021 15:23

Politiet efterforsker knivstikkeri på campingplads

Midt- og Vestjyllands Politi er mandag eftermiddag til stede på en campingplads syd for Skive efter et slagsmål med knivstikkeri blandt syv udenlandske mænd.

Lidt før klokken 12 fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om et større slagsmål med knivstikkeri blandt en gruppe udenlandske mænd på en campingplads syd for Skive.

Syv mænd har været involveret i slagsmålet. Fem blev kørt til behandling på sygehuset – én af dem i kritisk tilstand, men uden for livsfare. De to sidste blev kørt direkte til afhøring.

Midt- og Vestjyllands Politi er til stede på campingpladsen, hvor efterforskere samler spor og forsøger at klarlægge, hvad der er sket.

De syv mænd er aldersmæssigt i 20'erne og 30'erne. De opholdt sig på campingpladsen, da de har sæsonarbejde i Danmark.

 

Særligt til pressen:

Ved flere spørgsmål kan vicepolitiinspektør Sune Espersen kontaktes på telefon 6116 8627.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

27. januar 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

32-årig skal i fængsel for voldtægt af ældre kvinde

En 32-årig mand er dømt for voldtægt, husfredskrænkelse og frihedsberøvelse af en kvinde i Silkeborg. Han skal fem år i fængsel, vurderede retten i Viborg i dag.

27. januar 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Fem mænd dømt for omfattende bedrageri

Fem mænd er i dag ved retten i Viborg blevet dømt i en omfattende sag om blandt andet bedrageri af særligt grov karakter. De fik mellem 4 måneder og 3 års fængsel.

25. januar 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

69-årig mand dømt for seksualforbrydelser og vidnetrusler

Retten i Herning har i dag idømt en 69-årig mand 3 år og 6 måneders fængsel for forsøg på voldtægt, tiltvingelse af andet seksuelt forhold end samleje med børn under 12 år, blufærdighedskrænkelser og vidnetrusler.