Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

10. november 2022 08:47

Seks mænd varetægtsfængslet for omfattende butikstyverier

Retten i Holstebro varetægtsfængslede i går seks mænd i fire uger. De seks er sigtet for omfattende butikstyverier i Jylland.

Tirsdag aften blev seks mænd i alderen fra 26 år til 46 år anholdt. Tre af mændene blev anholdt, da de befandt sig i den samme bil, som politiet standsede tirsdag aften ved 20-tiden. Senere blev de tre andre anholdt på en adresse i Holstebro-området.

 

Onsdag middag blev de seks mænd fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holstebro. De er alle sigtet for 16 tilfælde af butikstyverier rundt om i Jylland siden maj måned i år til en samlet værdi af ikke under 47.000 kroner. De blev varetægtsfængslet i fire uger.

 

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre og af hensyn til den videre efterforskning har politiet ikke yderligere oplysninger om sagen.


Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

28. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand dømt for uautoriseret sæddonation

En 54-årig mand er ved retten i Herning dømt for at have distribueret sæd uden tilladelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

24. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

40-årig mand dømt for drabsforsøg

En 40-årig mand skal anbringes på en psykiatrisk afdeling uden tidsbegrænsning. Det slog Retten i Viborg i dag fast, da manden blev dømt for vold og forsøg på manddrab.

16. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet retter opmærksomheden på de trafikanter, der har glemt den

I denne uge har Midt- og Vestjyllands Politi ekstra opmærksomhed rettet mod dem, der ikke er så opmærksomme i trafikken. Det sker i forbindelse med en landsdækkende kontrol af brugen af blandt andet håndholdt mobil. Og allerede i løbet af ugens første to dage, måtte politiet have bødeblokken frem 22 gange.

Forslag