Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

10. november 2022 08:47

Seks mænd varetægtsfængslet for omfattende butikstyverier

Retten i Holstebro varetægtsfængslede i går seks mænd i fire uger. De seks er sigtet for omfattende butikstyverier i Jylland.

Tirsdag aften blev seks mænd i alderen fra 26 år til 46 år anholdt. Tre af mændene blev anholdt, da de befandt sig i den samme bil, som politiet standsede tirsdag aften ved 20-tiden. Senere blev de tre andre anholdt på en adresse i Holstebro-området.

 

Onsdag middag blev de seks mænd fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holstebro. De er alle sigtet for 16 tilfælde af butikstyverier rundt om i Jylland siden maj måned i år til en samlet værdi af ikke under 47.000 kroner. De blev varetægtsfængslet i fire uger.

 

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre og af hensyn til den videre efterforskning har politiet ikke yderligere oplysninger om sagen.


Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

7. december 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet anholder endnu en mand for drabsforsøg i Ikast

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag anholdt og sigtet en 20-årig mand for drabsforsøg i Ikast. I forvejen sidder en anden 20-årig mand varetægtsfængslet i sagen.

6. december 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning: Har du set 41-årige Kathrine?

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en 41-årig kvinde, der har været forsvundet omkring et døgn.

29. november 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

23 ransagninger i Tramadolsag

23 personer fik tirsdag besøg af betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi, fordi de var blevet identificeret som købere af Tramadol-piller via en salgstelefon. En telefon, som politiet fandt i forbindelse med beslaglæggelsen af mere en 18.000 Tramadolpiller i august 2023.