Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

24. januar 2020 08:22

Tidligere kommunaldirektør i Struer Kommune sigtet for mandatsvig

Anklagemyndigheden ved Midt og Vestjyllands Politi har nu sendt en sag mod en tidligere kommunaldirektør i Struer til retten i Holstebro.

En tidligere kommunaldirektør i Struer Kommune er sigtet for mandatsvig ved uberettiget at have brugt et kommunalt kreditkort 174 gange. Forbruget er på 123.098 kroner i alt.

Anklagemyndigheden vil nedlægge påstand om fængselsstraf. Desuden vil der på vegne af Struer Kommune blive nedlagt påstand om erstatning.

Sagen er endnu ikke berammet.

 

Særligt til pressen:

Anmodning om aktindsigt i retsmødebegæringen sendes til MVJYL@politi.dk. Oplys gerne journalnummer 4100-76171-00010-19 for at lette sagsbehandlingen.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

25. november 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

18-årig dømt for knivstikkeri i Herning

En 18-årig mand skal to år og tre måneder i fængsel. Han blev i dag dømt for et knivstikkeri begået i Herning den 7. maj 2021.

25. november 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Nævningesag i Herning – ildspåsættelse og grov afpresning

Mandag den 29. november begynder nævningesagen mod tre unge mænd, der er tiltalt for at stå bag en større brand i en industribygning i Ikast sidste år. I sagen er der også rejst tiltale for en lang række øvrige forhold, herunder afpresning og våbenbesiddelse.

23. november 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Black Friday 2021 = Ctrl C + Ctrl V

Traditionerne gentager sig, og det samme gør vores budskaber. På fredag er det blevet tid til den årlige Black Friday-shopping, og da COVID-19 igen fylder meget i vores samfund, forventes også store dele af dette års tilbudshandel at foregå digitalt. Derfor gentager vi også gerne os selv fra sidste år og kopierer vores budskab: Pas på, du ikke bliver snydt, når du handler på nettet!