Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

14. juli 2023 12:46

Tilsyn på stutteri i Viborg-området

Myndighederne var torsdag på tilsynsbesøg hos et stutteri på Viborg-egnen. I alt syv adresser fik besøg.

Midt- og Vestjyllands Politi var torsdag den 13. juli 2023 sammen med Fødevarestyrelsen og Viborg Kommune ude at føre tilsyn med et hestestutteri nord for Viborg. Myndighederne aflagde i alt syv adresser et besøg. Midt- og Vestjyllands Politi skal nu vurdere, om politiets og Fødevarestyrelsens observationer på stederne giver anledning til yderligere.

”Det er endnu for tidligt at sige. Vi forventer snarest at modtage Fødevarestyrelsens indstilling, og så vil vi på baggrund af den og vores egne observationer foretage en afgørelse”, siger politikommissær Peter Søndergård fra lokalpolitiet i Viborg.

Der har den seneste tid været megen presseomtale af det pågældende stutteri, og Midt- og Vestjyllands Politi har efterfølgende modtaget rigtig mange henvendelser.

”Det er naturligvis rigtig dejligt, at borgerne gerne vil hjælpe politiet, men indtil videre har det drejet sig om oplysninger og adresser, som vi i forvejen kender til og har ført tilsyn med. Og vi følger selvfølgelig også op på tidligere tilsyn”, fortæller politikommissær Peter Søndergård.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

4. juli 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

20-årig mand fundet død i Nørresø

20-årig mand, der har været savnet siden lørdag, er torsdag aften fundet død.

3. juli 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Indbrudstyven udnytter ferien: Det her kan du selv gøre for at mindske risikoen for indbrud

Indbrudstyvene havde travlt sidste sommer. Følg de forebyggende råd og nedsæt risikoen for at blive ramt af indbrud i ferieperioden.

25. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Sæson for ferieboligsvindel - 33 lejere snydt for feriebolig

Sommeren er højsæson for svindel med ferieboliger. En 25-årig mand fra Struer meldte i weekenden sig selv for svindel med ferieboligudlejning. Han havde udlejet en ferielejlighed til flere personer uden at have rådighed over lejligheden.