Spring til hovedindhold

Forslag

Undgå falske billetter til Skive Festival

Hvis du vil hoppe med foran scenen ved Skive Festival den 6.-8. juni, anbefaler politiet, at du køber din billet ved den officielle billetudbyder. Kun sådan er du sikker på at købe en gyldig billet.

Undgå falske festivalbilletter

Foto: Jonas Svendsen

Sommeren er højsæson for festivaler. Det gælder også i Skive, hvor Skive Festival den 6.-8. juni lokker musikglade festivalgæster til fra nær og fjern. Midt- og Vestjyllands Politi har tidligere år modtaget anmeldelser fra håbefulde festivalgæster, som i god tro har købt en billet, der efterfølgende viste sig at være falsk.

Undgå at blive snydt

Det sikreste er at købe din festivalbillet hos den officielle billetudbyder, og der er stadig ledige billetter at få gennem Skive Festivals officielle hjemmeside.

Politiet fraråder at købe billetter via sociale medier såsom Facebook, hvor du kan risikere at møde en billethaj, som sælger falske billetter, sælger samme billet til flere kunder eller sælger billetter til overpris.

Hvis du alligevel køber billetter af private, så skal du huske at tjekke, at samme navn figurer på billetten, MobilePay-kontoen og sælgers profil på Facebook.

Få flere gode råd til, hvordan du beskytter dig selv, når du handler med privatpersoner på nettet

 

Hvis skaden er sket

Husk at anmelde det til politiet, hvis du er blevet snydt i forbindelse med køb af en festivalbillet. Det kan du gøre nemt og hurtigt på politiets nye selvbetjeningsportal – www.politi.dk/anmeld.

 

Jo før du anmelder sagen, jo før kan politiet stoppe gerningsmanden og forhindre, at andre bliver snydt.


Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

22. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Ingen forbrydelse bag dødsfald i Struer søndag

En 20-årig mand blev søndag fundet død på en adresse i Struer. Obduktionsrapporten viser, at manden døde af naturlige årsager.

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.