Spring til hovedindhold

Forslag

Undgå falske billetter til Skive Festival

Hvis du vil hoppe med foran scenen ved Skive Festival den 6.-8. juni, anbefaler politiet, at du køber din billet ved den officielle billetudbyder. Kun sådan er du sikker på at købe en gyldig billet.

Undgå falske festivalbilletter

Foto: Jonas Svendsen

Sommeren er højsæson for festivaler. Det gælder også i Skive, hvor Skive Festival den 6.-8. juni lokker musikglade festivalgæster til fra nær og fjern. Midt- og Vestjyllands Politi har tidligere år modtaget anmeldelser fra håbefulde festivalgæster, som i god tro har købt en billet, der efterfølgende viste sig at være falsk.

Undgå at blive snydt

Det sikreste er at købe din festivalbillet hos den officielle billetudbyder, og der er stadig ledige billetter at få gennem Skive Festivals officielle hjemmeside.

Politiet fraråder at købe billetter via sociale medier såsom Facebook, hvor du kan risikere at møde en billethaj, som sælger falske billetter, sælger samme billet til flere kunder eller sælger billetter til overpris.

Hvis du alligevel køber billetter af private, så skal du huske at tjekke, at samme navn figurer på billetten, MobilePay-kontoen og sælgers profil på Facebook.

Få flere gode råd til, hvordan du beskytter dig selv, når du handler med privatpersoner på nettet

 

Hvis skaden er sket

Husk at anmelde det til politiet, hvis du er blevet snydt i forbindelse med køb af en festivalbillet. Det kan du gøre nemt og hurtigt på politiets nye selvbetjeningsportal – www.politi.dk/anmeld.

 

Jo før du anmelder sagen, jo før kan politiet stoppe gerningsmanden og forhindre, at andre bliver snydt.


Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

4. juni 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand anholdt i Struer

Midt- og Vestjyllands Politi har torsdag morgen været massivt til stede på Nordvestvej i Stuer i forbindelse med en anmeldelse om våben og sprængstoffer i en lejlighed.

1. juni 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Godt styr på tingene ved drive in-fodbold

Midt- og Vestjyllands Politi roser både arrangør og gæster efter dagens drive in-kamp i superligaen.

14. maj 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Seks mænd dømt for omfattende bedrageri

Seks mænd i alderen 50-65 år blev i dag ved Retten i Viborg dømt i en sag om bedrageri af særlig grov karakter. De har alle i forskellig grad medvirket til bedrageri for samlet set mere end seks millioner kroner.

Afvis cookies