Spring til hovedindhold

Forslag

Kom til åbent hus hos lokalpolitiet i Thisted

6. september 2024 kan du besøge lokalstationen i Thisted til åbent hus.

Kronborgvej 111, 7700 Thisted

Fredag 6. september kl. 14.00 - 17.00

PARKERING - KLIK HER OG DOWNLOAD OVERSIGTSKORT

Midt- og Vestjyllands Politi åbner dørene for alle borgere store som små, der har lyst til komme på besøg på lokalstationen i Thisted.

 

Herover kan du downloade et oversigtskort til din telefon, som du kan bruge til at finde rundt på lokalstationen til åbent hus. 

 

Til åbent hus i Thisted vil du som gæst kunne få et kig ind på lokalstationen. Derudover kan du se nærmere på politikøretøjer i flere afskygninger, hundepatrulje, indsatsleder, politidrone, kriminalteknik, ATK-bil, Politiets Online Patrulje (POP) og meget mere.

 

Midt- og Vestjyllands Politi er en stor arbejdsplads med mange funktioner. Er du nysgerrig på en karriere i politiet enten i blå skjorte eller som administrativ, så er der også mulighed for at møde folk fra vores forskellige afdelinger til en snak om uddannelse og karrierevej.

 

Parkering

I dagens anledning vil en del af Kronborgvej være lukket for parkering, og for at have plads til materiel og gæster, bliver det heller ikke muligt at parkere på politistationens p-plads. Vi opfordrer besøgende i bil til at parkere på p-pladser ved de nærliggende uddannelsesinstitutioner og ind mod Lerpytter (stadion).