Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

20. april 2021 10:53

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 20. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. april 2021 kl. 07.00 til 20. april 2021 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Bovsager, Svogerslev, Roskilde
Løserupvej, Tuse Næs, Holbæk
Bengerds Allé, Ringsted
Søndervangsvej, Overby, Sjællands Odde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Gammel håndgranat bortsprængt – Strandvejen, Svinninge – Holbæk

Politiet fik mandag en anmeldelse om, at en markejer havde fundet en gammel håndgranat formentlig fra 2. verdenskrig på sin mark ved Strandvejen i Svinninge. Politiet fik tilsendt et foto af håndgranaten, som blev vurderet af sprængstofeksperter hos EOD. Der blev taget alle forholdsregler, da der kunne var tale om en håndgranat med sprængstof i. Politiet og sprængstofseksperter fra EOD kørte til stedet mandag eftermiddag, hvor granaten blev sikret og transporteret af EOD til en grusgrav i Svebølle, hvor den blev bortsprængt. Det viste sig at håndgranaten ikke indeholdt sprængstof.

Udenlandske butikstyve- Roskilde

El-Giganten – Industrivej, Roskilde
Kl. 13.41 kørte en patrulje til El-Giganten i Roskilde, hvor to udlændinge, en mand og en kvinde var blevet tilbageholdt, da de havde stjålet varer. En medarbejder havde set manden sætte en popgrip-holder på sin mobiltelefon, og kvinden lagde barbergrej ned i en barnevogn. Da de to kom op til kassen betalte manden for et panserglas til en mobiltelefon, men parret betalte ikke for de øvrige varer. Personalet standsede parret, da de ville forlade forretningen.
Politiet traf parret, begge 32 år og fra Iran med adresse i Roskilde og Lejre, som blev sigtet for butikstyveri. Kvinden havde også en Redbull på sig, som hun ikke havde betalt for. Det samlede beløb af de stjålne varer løb op i 837 kr. De to blev afhørt, hvorefter de fik lov til at gå. De vil begge høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Rema1000 -Snoldelev Bygade, Gadstrup
Kl. 18.05 blev en patrulje sendt til supermarkedet Rema1000 i Snoldelev, hvor personalet havde tilbageholdt en 47-årig mand fra Rumænien, som havde stjålet bland selv slik for 42 kr. En butiksdetektiv bemærkede manden forlade butikken via kasselinjen uden at betale, så han standsede ham ved udgangen. Politiet sigtede og afhørte den 47-årige, som erkendte sagen og betalte for slikket. Den udenlandske mand havde en adresse i Danmark, og kan forvente at høre mere fra politiet når sagen skal afgøres.

Spiritusuheld med knallert – Rye Byvej, Rye, Gørlev Sj. – Kalundborg

kl. 20.10 skete et færdselsuheld, da en 18-årig lokal mand på en lille knallert kørte op bag i en personbil, som holdt parkeret langs kantstenen på Rye Byvej i Rye, Gørlev Sj., Kalundborg. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 18-årige knallertfører blev taget med til tjek på sygehuset, men var sluppet fra uheldet med knubs. Der skete mindre skader på køretøjerne. Politiet mistænkte den 18-årige for at være påvirket af spiritus, så han fik udtaget en blodprøve på sygehuset, som skal afklare, om han havde en promille over det tilladte. Blodprøven blev sendt til analyse, og den 18-årige kan forvente at høre mere i sagen, når politiet modtager resultatet.

Brand i udhus – Stormbakkevej, Klint Strand, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 20.42 kørte politi og brandvæsen til brand i et udhus til et sommerhus på Stormbakkevej ved Klint Strand i Nykøbing Sj., Odsherred. Brandvæsnet fik hurtigt kontrol over ilden, så den ikke spredte sig yderligere. En nabo til ejendommen opdagede branden og slog alarm, da han hørte et brag fra udefra og så flammer i udhuset. Ejeren af sommerhuset var ikke til stede og ingen personer kom noget til.

Undersøgelserne af brandstedet viste intet mistænkeligt, og branden var formentlig startet omkring en el-installation i forbindelse med opladningen af el-værktøj i udhuset. Politiet optog rapport for at belyse omstændighederne omkring branden.

Grundlovsforhør i sag om vold og brugstyveri – Rødvig Stevns - Stevns

En 25-årig mand fra Karlslunde fremstilles i dag over middag i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde i en sag om vold i nære relationer. Den 25-årige blev anholdt natten til tirsdag kl. 00.14 på Sydsjælland. Han er mistænkt for kort forinden at have forøvet vold mod sin tidligere kæreste, en 26-årig kvinde fra Faxe på en adresse i Rødvig Stevns. Herefter tog han nøglerne til den 26-åriges bil og kørte fra stedet i retning mod Faxe. Sagen blev anmeldt til politiet, som kørte efter den 25-årige, der dog ikke ville standse for patruljerne. I stedet anmeldte han via et opkald til 112, at der var blevet skudt på en adresse i Faxe Ladeplads, så flere patruljer i stedet satte kursen mod det påståede skyderi. Politiet blev først senere klar over, at anmeldelse kom fra den 25-årige, og at det blot var en afledningsmanøvre.

Undervejs overtrådte den 25-årige flere færdselsregler i flugten fra politiet, hvor han blandt andet kørte alt for stærkt og højre om helleanlæg. Politiet lagde stopsticks ud på vejen, som fik standset den 25-åriges farlige kørsel i krydset Rønnedevej/Stavnstrupvej i Tappernøje. Han påkørte i forbindelse med standsningen to patruljebiler, som fik mindre skader. Ingen personer kom noget til ved episoden.

Den 25-årige havde intet kørekort og var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev anholdt og sigtet for vold, brugstyveri, falsk anmeldelse, og kørsel uden førerret i narkopåvirket tilstand og fik udtaget en blodprøve. Den 25-årige var desuden eftersøgt at politiet, da han var udeblevet fra afsoning i en tidligere sag om vold. Den anholdte var prøveløsladt i en vold og har flere tidligere sager om vold mod blandt andet den 26-årige kvinde. Den 25-årige er ved gårsdagens episode sigtet for at have slået kvinden i ansigtet og taget kvælertag på hende.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. april 2024.

Mand sigtet for brandstiftelse på behandlingssted - Bilist uden kørekort fik taget bilen - Fart på ud for Skills. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. april 2024 kl. 07.00 til 18. april 2024 kl. 07.00.

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.

16. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. april 2024.

Vidner søges til indbrud i skole - Mand indrømmede at have narko derhjemme - Lokalbetjente fandt våben hos flugtbilist. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2024 kl. 07.00 til 16. april 2024 kl. 07.00.