Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

17. oktober 2024 09:33

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. oktober 2024 kl. 07.00 til 17. oktober 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Tværalle, Ringsted

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Mørbjergparken, Vindinge, Roskilde
Højvangen, Karlslunde, Greve
Dronning Margrethes Vej, Roskilde
Nordgårdsvej, Grevinge, Odsherred

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Hovedvejen, Roskilde

 

Tyveri fra køretøjer:

Lindenborgvej, Roskilde
Møllegården, Herfølge, Køge

 

To sigtet for hæleri - Solrød Strand

Kl 08.43 fik politiet anmeldelse om, at en mand fra Lyngby i løbet af natten havde fået stjålet sin el-cykel fra en adresse i Søborg. Manden havde dog haft udstyret cyklen med en airtag, så han kunne se, at cyklen nu befandt sig på en adresse i Solrød. Politiet kørte samme med manden til stedet for at udfinde cyklen - på stedet fandt man ud over cyklen også to mænd på 43 og 19 år, som oplyste at de havde købt cyklen via Marketplace fra nogle unge mænd i Søborg. Cyklen har en værdi på cirka 30.000 kroner, men mændene oplyste, at de havde købt den for 2700 kroner. På den baggrund blev de begge sigtet for hæleri.

 

Narkohund gjorde fund - Søndre Ringvej, Roskilde

Kl 10.10 var politiets narkohunde ude at snuse rundt i en opgang i Roskilde, da den fik fært ved en af dørene. I lejligheden fandt politiet 125 gram skunk. En 32-årig mand, som blev truffet på stedet, blev sigtet for stofferne. I lejligheden var også en 41-årig mand, som blev anholdt, da det viste sig, at han var eftersøgt til et indbrud i en butik i Roskilde tidligere på året.

 

Tog nummerpladerne - Sejerø

Kl 12.38 var lokalpolitiet på Sejerø. Patruljen havde taget den automatiske nummerpladescanner med og det afslørede i alt to trailere og en enkelt knallert, der havde ikke gyldige nummerplader på, så dem lokalpolitiet med sig hjem.

 

Kørte uden kørekort - Vordingborgvej, Køge

Kl 13.15 var færdselspolitiet på fartkontrol og standsede i den forbindelse en personbil ført af en 34-årig mand fra Herfølge. Det viste sig, at manden var frakendt førerretten, og han erkendte da også, at han kørte bil uden tilladelse. Manden blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.
Samtidigt fik patruljen mistanke om, at manden også var påvirket af euforiserende stoffer, hvilket han også erkendte. Han blev derfor taget med til udtagning af blodprøve.
Få minutter senere kom en 54-årig mand fra Møn kørende. Det viste sig, at han havde fået inddraget sin førerret, da han ikke havde fået generhvervet kørekortet, hvilket han da også erkendte.

 

Brand i bil - Ventrupparken, Greve

Kl 18.36 kørte politi og brandvæsen til brand i en varebil ved et firma. Branden var tilsyneladende startet i varebilens motorrum og den gav en kraftig røgudvikling, som også gav sodskade på en trailer, der var parkeret ved siden af. Varebilen udbrændte. Brandvæsnet fandt under slukningen en acetylen-gasflaske i varerummet uden at der var de nødvendige skilte uden på bilen. Netop ved brand er det afgørende vigtigt, at brandvæsnet ved, at der findes trykflasker i køretøjet. En 23-årig mand, der blev truffet på stedet, og som havde været fører af varebilen, blev derfor sigtet for ikke at have haft styr på afmærkningen af det farlige gods.

Opfølgning på anmeldelse om blufærdighedskrænkelse

Politiet fik i går anmeldelse om, at en kvinde i Rørvig skulle være blevet blufærdighedskrænket af en mand, der som Sosu-assistent var kommet ind i kvindens bolig.

Manden kunne genkende sig selv i mediernes beskrivelse og tog derfor i går selv kontakt til Midt- og Vestsjællands Politi, som afhørte ham til sagen. Han kunne redegøre for, hvorfor han var forbi den ældre kvinde, og afhøringen har ikke givet politiet grundlag for at tro, at der skulle være tale om noget strafbart forhold. I samråd med kvindens familie sker der derfor ikke yderligere i sagen. 


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. oktober 2024 kl. 07.00 til 18. oktober 2024 kl. 07.00.

16. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. oktober 2024 kl. 07.00 til 16. oktober 2024 kl. 07.00.

15. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. oktober 2024 kl. 07.00 til 15. oktober 2024 kl. 07.00.