Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

18. april 2024 12:20

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. april 2024.

Mand sigtet for brandstiftelse på behandlingssted - Bilist uden kørekort fik taget bilen - Fart på ud for Skills. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. april 2024 kl. 07.00 til 18. april 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Dagmarsgade, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Hellestedvej, Arnøje, Store-Heddinge

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Eriksvej, Roskilde
Knud Den Stores Vej, Roskilde
Kong Valdemars Vej, Roskilde
Birkevej, Tune
Vilh. Andersensvej, Ringsted
Kåstrup Holmevej, Kalundborg


Mand sigtet brandstiftelse - Annebergparken, Nykøbing Sj. -Odsherred

Kl. 10.40 kom et alarmopkald fra et behandlingssted på Annebergparken, hvor en beboer havde tændt ild i noget inventar på gulvet i et opholdsrum. Personalet fik slukket ilden med en pulverslukker, og brandvæsnet efterslukkede branden og luftede ud.

Politiet anholdt den mandlige beboer, som var mistænkt for at have antændt ilden. Han blev sigtet for brandstiftelse, men havde indåndet røg, så han kørt i ambulance til tjek på sygehuset for røgforgiftning. Ingen andre kom noget til, og der skete ingen større skade på bygningen. Der var ingen grundlag for at fremstille den sigtede man i grundlovsforhør, men han vil høre mere i sagen senere.

Uheld med bus og lægeambulance under udrykning - Valdemar Sejrsvej/ Gl. Ringstedvej, Holbæk

Kl. 12.03 skete et uheld i krydset, Valdemar Sejrsvej/ Gl. Ringstedvej, da en lægeambulance kørte udrykning frem i krydset med både sirene og blink tændt, hvor den stødte sammen med en rutebus.
Ambulancen havde kørte ad Gl. Ringstedvej mod sydvest, og blev ramt på venstre side af bussen, som kørte ad Valdemar Sejrsvej mod nordvest. Der var ingen passagerer i bussen, og ingen personer kom noget til, men ambulancen kunne ikke køre fra stedet. Politiet optog rapport om uheldet.

Fart på ud for Skills - Darupvej, Roskilde

kl. 14.20 blev en bilist målt med laser til at køre 68 km/t på Darupvej i Roskilde, hvor der er opsat lokal hastighedsbegrænsning til 30 km/t i anledning af det trafikale pres der er på strækningen i anledning af DM i Skills.

Den unge mand fra Køge kommune bag rattet kørte forbi Dyrskuepladsen, hvor Skills afholdes i weekenden. Hans bil larmede alt for meget, så ud over en sigtelse for at køre for stærkt, så blev han også sigtet for støjende kørsel. Da den unge bilist havde haft kørekort i omkring 1 ½ år bliver sagen lagt op til et kørselsforbud og en bøde på 7.200 kr og 500 kr i tilskud til Offerfonden.

Narkokørsel og penge på lommen - Nørrevang, Holbæk

Kl. 15.33 blev en personbil rutinemæssigt stoppet på Nørrevang i Holbæk. Bag rattet sad en 30-årig mand fra Valby, som i en narkometertest blev fundet positiv for kokain. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev i forbindelse med anholdelsen fundet i besiddelse af et større kontantbeløb, og da han havde en betydelig gæld til det offentlige, blev der beslaglagt 13.400 kr., hvilket han accepterede. Efter blodprøveudtagelsen blev han løsladt, men vil høre mere fra politiet senere.

Bilist uden kørekort fik taget bilen - Ringstedvej, Ringsted

Kl. 15.48 beslaglagde politiet bilen fra en 30-årig mand fra Lejre, som af politiet var blevet set køre på Ringstedvej i Ringsted, selvom han ikke havde gyldigt kørekort. Da det var 5.gang han blev sigtet for kørsel uden førerret, kunne bilen beslaglægges med henblik på konfiskation. Retten vil senere tage stilling til, om bilen endeligt kan konfiskeres.

 

Motorcyklist og varebil stødte sammen - Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde - Greve

Kl. 16.12 skete et uheld på motorvejen nord for afkørsel 27, da en motorcyklist, en 53-årig mand fra Nordsjælland, stødte ind i en varebil, der bremsede op. Motorcyklisten forsøgte at køre udenom, men stødte ind i siden på varebilen og styrtede. Motorcyklisten blev kørt i ambulance til behandling for alvorlige, men ikke kritiske skader. Bag rattet på varebilen sad 31-årig mand fra Kroatien, som slap uden skader. Motorvejen blev spærret og der opstod kø, men efter omkring 30 min kunne motorvejen åbnes igen.

Ung cyklist ramt af bil - Hornsherredvej/Fjordvej, Lyndby, Kirke-Såby - Lejre

Kl. 16.36 blev en 17-årig ung mand fra Ølstykke ramt af en bil, da han kom kørende på racercykel på cykelstien ad Hornsherredvej mod syd. En 64-årig kvinde fra lokalområdet kørte i bil ad Fjordvej frem mod krydset, hvor hun overså cyklisten og ramte ham, så han faldt af cyklen og slog sig. Politi og ambulance kørte frem, hvor den unge mand blev taget med til tjek på sygehuset, men var sluppet uden alvorlige skader. Politiet optog rapport om vigepligtsuheldet.

Unge make-up tyve - Københavnsvej, Roskilde

Kl. 16.54 blev to 14-årige piger tilbageholdt i et supermarked på Ros Torv, da de var mistænkt for i forening at have stjålet make-up og et fransk manicuresæt til i alt 251 kr. En patrulje kørte frem og talte med pigerne, og begge pigers forældre og Lejre kommune blev orienteret. Den ene pige nægtede, og den anden pige erkendte tyveri. Da de begge er under den kriminelle lavalder, kan de ikke straffes, men de sociale myndigheder overtager sagen.

Bilist påkørte lygtepæl og el-skab - Ulstrupvej, Gørlev Sj. - Kalundborg

Kl. 19.15 skete et solouheld, da en 47-årig mand af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen og ramte en lygtepæl, et el-skab og herefter endte i grøften. Føreren slap uskadt, men de påkørte genstande blev ødelagt. Det viste sig, at den 47-årige var frakendt førerretten frem til 2033 på grund af en sag om spirituskørsel. Bilens ejer blev kontaktet, og sigtet for at overlade sin bil til en person uden kørekort. Patruljen optog rapport og orienterede kommunen om skaderne på genstandene.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. maj 2024 kl. 07.00 til 24. maj 2024 kl. 07.00.

23. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. maj 2024 kl. 07.00 til 23. maj 2024 kl. 07.00.

21. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. maj 2024.

Udenlandsk lastbilchauffør med vanvidspromille - Ældre mand frarøvet dankort - Cyklist hårdt kvæstet i højresvingsulykke. Læs uddraget af pinsens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. maj 2024 kl. 07.00 til 21. maj 2024 kl. 07.00.