Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

8. oktober 2024 10:32

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 8. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 7.oktober 2024 kl. 07.00 til 8. oktober 2024 kl. 07.00.


Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Vestergade, Holbæk
Tuse Næs, Holbæk
Blæsingevej, Høng

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Skovvej, Gelstrup, Nyk.Sj.
Åvej, Svebølle
Søstrupvej, Holbæk - Forsøg

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Olsbækhave, Greve - Tre biler
Hedelunden, Greve
Stolpeager, Greve
Dørrøjel, Greve
Greve Centervej, Greve


Kvinde franarret dankort - Københavnsvej/ Bymarken, Roskilde

Kl. 12.17 anmeldte en kvinde i 70´erne, at hun ved middagstid den 23. september var blevet snydt af falske bankmænd. Først blev hun ringet op af en "mand fra hendes bank", som fortalte, at der var problemer med hendes hævekort. Hun blev derfor bedt om at lægge sit kort og koden i en kuvert, og kort efter hentede en mand kortet på hendes adresse.

Han beskrives som: Mand, ca. 20 år, sorte krøllet hår, 180 cm, spinkel. Iført hvidt tøj.

Senere opdagede kvinden, at der var hævet to gange fra hendes kort, og hun kontaktede banken, som spærrede kortet. Hun mistede i alt 8000 kr. Kvinden havde først ringet til politiet nu, da hun var i tvivl om, hvordan hun anmeldte det.

Politiet optog anmeldelsen og efterforsker nu sagen, og vil forsøge at indhente overvågning fra hæveautomaterne.

Har du eller dine nærmeste været udsat for bedrageri eller andre former for kriminalitet, så ring altid hurtigst muligt til politiet på tlf. 114, så der kan iværksættes hastende efterforskningsskridt. Er det akut, f.eks hvis der er nogen på vej hjem til dig eller dine pårørende for at hente et dankort, så ring på tlf. 112.

Uheld i rundkørsel - Klosterengen/Kong Valdemars Vej, Roskilde

kl. 13.19 skete et sammenstød i rundkørslen ved Frøspringvandet på Kong Valdemars Vej, da en 70-årig kvindelig cyklist fra Roskilde blev ramt, da en bil kørte ind i rundkørslen. Bilisten, en 60-årig kvinde fra Roskilde kørte ad Kong Valdemars Vej mod sydøst og ind i rundkørslen, hvor cyklisten i det samme kom kørende. Bilisten og cyklisten stødte sammen, så cyklisten væltede og slog sig. Hun blev bragt i ambulance til sygehuset, hvor hun fik konstateret lettere skader. Bilisten slap uskadt, men politiet optog rapport, da der var mistanke om en vigepligtsforseelse.

Narkokørsel - Torvet, Køge

kl. 14.30 stoppede en patrulje en 34-årig mand fra Køge, som var påvirket af hash. Han blev derfor sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Ældre kvinde snydt af falske bankfolk- Egebjerg, Nykøbing Sj.

Kl. 17.05 anmeldte pårørende til en kvinde i 90´erne, at den ældre kvinde omkring kl. 11.00 var blevet kontaktet af en mand, der sagde han kom fra kvindens bank. Senere kom en yngre kvinde hjem til den ældre kvinde, som afleverede sit dankort, da hun ifølge bankmanden skulle have et nyt.

Hun beskrives som:30-35 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk, Iført: Sorte bluse og sorte bukser.

Vidner så en sort nyere mellemstor bil holde ved kvindens hjem lidt uden for Egebjerg i Nykøbing Sj.

Kvindens kort blev spærret før der blev hævet penge fra kontoen, men en patrulje afhørte den ældre kvinde i sit hjem. Sagen efterforskes nu for at forsøge at finde frem til de falske bankfolk. Vidner, der har set den beskrevne kvinde eller den mørke bil bedes ringe til politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkobilist uden kørekort fik taget bilen - Østre Ringvej, Ringsted

kl. 17.25 stoppede en betjent fra Færdselsafdelingen en 24-årig mand fra Næstved i et rutinetjek. Bilisten viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer, så han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve. Han viste sig desuden at køre uden gyldigt kørekort, og det var ikke første gang.

Faktisk var det fjerde gang bare i år, at han satte sig bag rattet uden førerret, så bilen blev beslaglagt til sagen. Den 24-årige blev sigtet for kørsel uden førerret og narkokørsel. Han accepterede, at politiet tog hans bil, som blev kørt væk på et fejeblad. Nu afventer resultatet af blodprøven, hvorefter sagen om endelig konfiskation af bilen vil blive afgjort i retten.

Brand i neonskilt - Rabalderstræde, Roskilde

Kl. 01.15 kørte brandvæsnet til melding og brand på museet Ragnarok på Musicon, hvor det brændte i et neonskilt. Da politiet kom frem var branden slukket, og ilden havde ikke nået at sprede sig til bygningen. Der var intet mistænkeligt omkring branden, som formodes at være startet i en el-installation.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

9. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 9. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 9.oktober 2024 kl. 07.00 til 10. oktober 2024 kl. 07.00.

7. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 7. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 4.oktober 2024 kl. 07.00 til 7. oktober 2024 kl. 07.00.

4. oktober 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 4. oktober 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 3.oktober 2024 kl. 07.00 til 4. oktober 2024 kl. 07.00.