Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

3. marts 2021 12:20

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 020321 kl 0700 til onsdag den 030321 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Spirituskørsel i lastbil – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 11.10 standsede en betjent fra færdselsafdelingen en stor lastbil med påhængsvogn i en rutinekontrol på Køge Bugt Motorvejen i Karlslunde, Greve. Chaufføren, en 56-årig mand fra Roskilde Kommune, var påvirket af spiritus over det tilladte, så han blev sigtet for spirituskørsel og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Den 56-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen, og kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøveanalysen kommer.

Uorden i supermarked – Nørregade, Hørve – Odsherred

Kl. 13.10 kørte en patrulje til et supermarked i Hørve, hvor en kunde i spirituspåvirket tilstand skabte utryghed over for personale og kunder, da han gik på parkeringspladsen og råbte af folk. Den samme mand var dagen forinden blev bortvist af personalet i supermarkedet, da han havde lavet uorden. Politiet traf en 47-årig lokal mand, som var fuld, usamarbejdsvillig og udadreagerende. Han blev anholdt og taget med til politistationen til afrusning i detentionen. Han blev løsladt tirsdag aften, da han var faldet til ro og igen kunne tage vare på sig selv. Den 47-årige blev ikke sigtet for noget i forbindelse med episoden.

Færdselsuheld – Elverdamsvej/Biltris Gade, Ejby, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 14.40 stødte to biler sammen i krydset Elverdamsvej/Biltris Gade i Ejby. Uheldet skete, da en 46-årig mand fra Kirke-Hyllinge kørte ad Elverdamsvej, hvor han skulle svinge til venstre ad Biltris Gade. Her overså han en modkørende bilist, en 32-årig mand fra Ukraine, og foretog svingning ind foran den modkørende, så den 32-åriges bil stødte ind i siden på den 46-åriges bil. Ingen personer kom noget til, og der var ikke brug for ambulance på stedet. Politiet optog rapport om uheldet, da der var mistanke om en vigepligtsforseelse.

Spirituskørsel – Lerskovvej, Hårlev – Stevns

Kl. 16.09 blev en 50-årig mand fra lokalområdet standset i et rutinetjek kørende i en varebil på Lerskovvej i Hårlev ud for Vråby. Bilisten var påvirket af spiritus, så han blev anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer vil den 50-årige høre mere fra politiet.

Ung butikstyv – Ølsemaglevej, Ølsemagle, Køge

Kl. 17.14 tilbageholdt personalet i et supermarked i Ølsemagle en meget ung butikstyv på bare 10 år, som havde taget to ruller Pringles chips ned i sin taske uden at betale for dem. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 10-årige erkendte tyveriet. Da han er under den kriminelle lavalder kan han ikke straffes, men politiet orienterede drengens forældre og de sociale myndigheder om sagen. Butikken fik chipsene tilbage og havde derfor intet erstatningskrav.

Uheld i forbindelse svingning – Esbern Snaresvej/Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 18.30 skete et sammenstød imellem to biler, som mødte hinanden i lyskrydset Esbern Snaresvej/Klosterparkvej i Kalundborg. Den ene bilist, en 20-årig mand fra Jerslev kørte ind i krydset ad Esbern Snaresvej, hvor han skulle svinge til venstre. Den modkørende bilist, en 77-årig mand fra København Ø, skulle lige ud i krydset og de to biler kolliderede i forbindelse med, at den 20-årige foretog svingningen. Ingen personer kom noget til ved uheldet, men der skete skade på bilerne. Politiet optog rapport for at klarlægge omstændighederne omkring uheldet, herunder hvilken farve lyssignalerne havde i forbindelse med sammenstødet.

Solouheld – Ørsted Bygade, Havdrup – Roskilde

Kl. 20.32 skete et solouheld på Ørsted Bygade i Ørsted, Havdrup, da en 47-årig mand fra Fuglebjerg på grund af nedsat sigtbarhed i tågen påkørte et vejtræ. Han kørte i sydlig retning lige før Ørsted by, hvor han mistede herredømmet over sin bil og kørte frontalt ind i træet, så begge bilens airbags blev udløst. Den 47-årige kom ikke til skade, men bilen kunne ikke køre videre og måtte hentes af vejhjælp. En større gren på træet knækkede halvt af, som følge af påkørslen, hvilket politiet orienterede kommunen om. Politiet registrerede uheldet.

Påvirket bilist påkørte skilt og stak af – Hundige Strandvej, Greve

Kl. 21.53 mistede en bilist herredømmet over sin bil og påkørte et vejskilt ud for Solbakken på Hundige Strandvej i Greve. Efter uheldet standsede bilisten ikke, og han fik derfor kort efter en politibil i hælene, men selvom betjentene tændte horn og lygter fik heller ikke det føreren til at standse. Politiet anvendte stopsticks for at bringe køretøjet til standsning på Karlstrup Strandvej ved Trylleskoven, hvilket fik bilen til at punktere på de to forreste bildæk. Blisten fortsatte stadig sin kørsel - nu på flade forhjul.

I rundkørslen ved Trylleskov Allé afskar en patruljebil vejen for flugtbilisten, som nu standsede bilen og forsøgte at stikke af til fods ned ad Hulvejen over for rundkørslen. To betjente satte efter og fik anholdt manden, som viste sig at være en 32-årig mand fra Vordingborg. Han var påvirket af spiritus og muligvis også narko, så han blev sigtet for i påvirket tilstand at forårsage uheld og for at stikke af fra politiet. I forbindelse med visitation af den 32-årige fandt politiet en ulovlig lommekniv, så han blev også sigtet for at overtræde knivloven.

Med som passager i bilen var en 33-årig mand fra Herfølge, som kortvarigt var anholdt, mens politiet undersøgte sagen. Han var dog ikke mistænkt for noget i forbindelse med sagen og fik herefter et lift af politiet til et tjek på skadestuen, da han havde fået en mindre skade i ansigtet i forbindelse med uheldet.

Den 32-årige fører af bilen var uskadt, men han fik udtaget en blodprøve, som skal klarlægge, hvad han havde indtaget under kørslen. Han var så påvirket, at politiet ikke fandt ham egnet til at tage vare på sig selv, så han blev efterfølgende taget med til politistationen til afrusning i detentionen. Han blev løsladt senere på natten og kan vil senere høre mere fra politiet i sine mange sager.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2021 kl. 07.00 til 16. april 2021 kl. 07.00.

15. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 15 april 2021

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. april 2021 kl. 07.00 til 15. april 2021 kl. 07.00.

14. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. april 2021 kl. 07.00 til 14. april 2021 kl. 07.00.