Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

10. juni 2020 11:43

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 090620 kl 0700 til onsdag den 100620 kl 0700


Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Hvedstrupvej, Hvedstrup, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Nekseløvej, Hørve

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Ransagning efter skydevåben – Eksercerpladsen, Ringsted

Tirsdag formiddag mødte politiet talstærkt op på en adresse i Ringsted, da der var mistanke om, at en beboer på stedet opbevarede et skydevåben. Politiet tog alle forbehold, men beboeren, en 47-årig mand, blev anholdt uden dramatik. Hans hjem blev ransaget, hvor der blev fundet to hardballpistoler med CO2 patroner, der bruges som drivmiddel. Den 47-årige kunne lovligt besidde de to våben, men politiet skal nu undersøge, om måden han har opbevaret våbnene er en overtrædelse af våbenloven. Den 47-årige var derfor kun kortvarigt anholdt, men blev løsladt efter afhøring på stedet. Sagen vil nu blive juridisk vurderet, hvorefter den 47-årige vil høre nærmere.

Mand død efter knivstik – Lindevej, Holbæk

Kl. 10.36 kom et alarmopkald om, at en mand var blevet fundet alvorligt tilskadekommen på Lindvej i Holbæk. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor det viste sig at manden havde pådraget sig flere skader på kroppen, formentlig efter knivstik. Hans skader var så alvorlige at lægehelikopteren blev sendt til stedet. Den kunne ikke lande på Lindevej, men landede på Holbæk havn. Den tilskadekomne mand, en 52-årig mand fra Ringsted, blev kørt til sygehuset til behandling for livstruende læsioner i kroppen. Han afgik kl. 15.07 ved døden på sygehuset. I mellemtiden anholdt politiet tre mænd på 27, 28 og 43 år, alle fra Holbæk, som kunne mistænkes for at have været involveret i en konflikt med den 52-årige, som førte til at han blev stukket med kniv. Motivet til overfaldet anser politiet, som en intern konflikt imellem de involverede. To af de anholdte, på 27 og 28 år, fremstilles i dag i kl. 11.00 i grundlovsforhør ved retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling i sagen. Den 43-årige var søgt til afsoning i en anden sag, så han blev fængslet direkte.

Hashfund på gaden – Greve Midtby Center, Greve

Kl. 16.15 var politiet i Greve Midtby Center for at lave en indsats mod narko på gadeplan. Med sig havde betjentene en narkohund, som skulle hjælpe politiet med at finde frem til personer, som var i besiddelse af narko. Flere unge mænd blev truffet i området, hvor en 18-årig mand fra Greve blev fundet i besiddelse af 11 gram hash, som var fordelt i mindre klumper og lå i såkaldte ”pølsemandsposer”, der ofte anvendes ved narkosalg. Den 18-årige blev sigtet for besiddelse af hash med henblik på videresalg. Hashen blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 18-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Harmonikasammenstød - Roskildevej, Snekkerup – Ringsted

Kl. 17.16 skete et harmonikasammenstød på rute 14 i nordgående retning ved Snekkerup i Ringsted. Trafikken var standset, idet en bil var standset på kørebanen for at svinge til venstre ind ad en indkørsel. En 25-årig mand fra Fredericia overså at bilen foran var standset og kørte op bag i personbilen foran. Det resulterede i, at yderligere to biler blev involveret i harmonikasammenstødet. Politi og ambulancer kørte til stedet, hvor nogle af de implicerede blev kørt til kontrol for smerter i nakke og ryg. Der var dog ingen melding om, at nogen personer kom alvorligt til skade ved sammenstødet. Politiet optog rapport i sagen, og bilerne blev fjernet fra vejen, så trafikken igen kunne glide på rute 14.

Mistænkelig brand i sportshal – Bispegårdsvej, Lejre

Kl. 18.08 gik brandalarmen i hallen ved Allerslev skole, så brandvæsnet kørte til stedet. Der var ingen brand i selve bygningen, men det brændte i noget tøj, som var efterladt ved omklædningsrummene. Branden blev slukket før den bredte sig, og det var derfor kun tøjet som fik skader. Politiet kørte frem til stedet, for at undersøge sagen nærmere. Det viste sig, at tøjet formentlig var taget fra hallens ”glemmekasse” og lagt på gulvet, hvor det var antændt. Der var desuden færden efter personer i hallens omklædningsarealer, hvor der var efterladt affald og flyttet på stole. Døren til hallen var uaflåst, da branden opstod.

Branden efterforskes som en mistænkelig brand, og politiet søger i den forbindelse vidner, som har bemærket nogle personer omkring hallen før og efter branden startede ved omkring kl. 18.00 tiden. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Bilist blændet af solen og endte i have – Ringstedvej, Svinninge – Holbæk

Kl. 18.13 blev en bilist blændet af solen, da han kørte ad Ringstedved ud for nr. 35 i Svinninge. Det resulterede i, at den 54-årige mand fra Nykøbing Sj., kørte ned i grøften ved siden af vejen og fortsatte videre ind i en have, hvor bilen standsede. Bilisten slap fra uheldet med forskrækkelsen, men bilen blev hentet af vejhjælp. Husejeren fik beskadiget sin hæk ved uheldet, så politiet registrerede uheldet.

Påvirket mand på banemotorcykel påkørte cyklister – Espekærvej, Sigerslev, Store-Heddinge – Stevns

Kl. 18.12 skete et uheld, da en 26-årig mand fra Tølløse kørte på en motorcykel ad Espekærvej mod vest, da han i et vejsving kom over i de modkørendes vognbane, hvor han stødte sammen med en 21-årig mand fra Køge, som kom kørende på cykel i selskab med en 20-årig kvinde fra Store-Heddinge. Den 21-årige cyklist bremsede op i forbindelse med uheldet, hvilket medførte at den kvindelige cyklist kørte op i den 21-åriges cykel og væltede. Den 21-årige mistede kortvarigt bevidstheden ved sammenstødet og pådrog sig skader på underkroppen. Lægehelikopteren blev tilkaldt og tog den 21-årige med til Rigshospitalet til behandling. Den 20-årige kvinde blev kørt i ambulance til sygehuset til undersøgelse for smerter i kravebenet.

Den 26-årige motorcyklist blødte fra hovedet blev kørt i ambulance til sygehuset til behandling. Han var blev skønnet påvirket af narkotika og alkohol, så han blev sigtet for spiritus/narkokørsel og fik udtaget en blodprøve. Motorcyklen viste sig at være en banemotorcykel, som ikke må benyttes på offentlig vej, men kun må anvendes til banekørsel. Den var derfor ikke indregistreret eller forsikret. Motorcyklen blev indbragt til nærmere undersøgelse af bilinspektøren. Ingen af de tilskadekomnes tilstand er kritisk, men deres skader var behandlingskrævende. De implicerede parter skal genafhøres til sagen, når de er klar til det.

Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne omkring uheldet. Det skal herunder klarlægges om den 26-årige kørte på baghjul på motorcyklen forud for at uheldet skete. Derudover afventer politiet nu resultatet af blodprøven, som af vise om den 26-årige var påvirket under kørslen. Når de samlede undersøgelser i sagen er færdige, kan den 26-årige forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Færdselsuheld mv. – Greve

Kl. 19.36 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var forulykket i krydset Godsvej – Hundige Centervej, så bilen nu lå på taget. Flere tililende var kommet hen til uheldsstedet, hvor der opstået en diskussion mellem den forulykkede og de tililende, men inden politiets ankomst var den forulykkede og de tililende flygtet i hver sin retning. Politiet kørte til området med flere patruljer, idet vidner også havde givet politiet oplysninger om, at nogle af de tililende kunne være i besiddelse af noget, der kunne minde om en pistollignende genstand. Derfor foretag politiet under fornøden sikkerhed afspærring af området ved Askerød for at lede efter de tililende, som var flygtet i den retning. Den forulykkede bilist fik politiet kontakt til i et nærliggende villakvarter. Der var tale om en 22-årig mand fra Ringsted, der var påvirket af narkotika og derfor kunne mistænkes for narkokørsel i den forulykkede personbil i krydset Godsvej – Hundige Centervej.

Politiet fik klarlagt, at 22-årige under kørsel i personbilen i området havde følt sig utryg og under kørsel ad Thors Kvarter strejfede en parkeret varebil. Under den fortsatte kørsel på vej væk i hastigt tempo ramte han en kantsten i krydset Godsvej – Hundige Centervej, så han mistede kontrollen over bilen og væltede. Han kom i diskussion med de tililende, men han var sluppet uskadt fra ulykken og fik lejlighed til at flygte fra stedet, hvorefter de tililende forsvandt i retning mod Askerød. Politiet fandt imidlertid ikke umiddelbart nogen, der kunne mistænkes for at have været blandt de tililende. Den 22-årige fik som følge af sigtelsen for narkokørsel udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev løsladt efter afhøring til sagen. Politiet forsøger nu at få klarlagt de nærmere omstændigheder og identificeret de tililende, så det kan afgøres, om nogen har foretaget sig noget ulovligt.

Politiet hører gerne fra personer, der har gjort observationer i området i relation til både færdselsuheldene og den efterfølgende diskussion mellem den forulykkede, og de tililende i krydset Godsvej – Hundige Centervej. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Vigepligtsuheld med cykel – Hovedgaden/Ringstedvej, Svinninge – Holbæk

Kl. 20.11 kørte en 65-årig mand fra Store Merløse i bil ad Ringstedvej mod nord og holdt stille ved T-krydset for enden af vejen ved Hovedgaden i Svinninge. Bilisten fik solen i ansigtet, så det blændede hans syn. Han satte i gang med et højresving, men overså her en cyklist, som kørte i samme retning. Cyklisten, en 50-årig mand fra Svinninge, blev ramt i forbindelse med svingningen og væltede. Den 50-årige mistede kortvarigt bevidstheden, men ambulancen var hurtigt fremme og tilså manden, som nu var kommet til sig selv. Han blev kørt til skadestuen til undersøgelse, som viste at han ikke havde pådraget sig alvorlige skader. Politiet optog rapport i sagen om vigepligtsuheldet, og den 65-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 180121 kl 0700 til tirsdag den 190121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

18. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 150121 kl 0700 til mandag den 180121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

15. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 140121 kl. 0700 til fredag den 150121 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.