Spring til hovedindhold

Forslag

13 mænd idømt i alt 59 års fængsel i stor sag med tråde til LTF

Tre mænd blev udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandigt

Retten i Roskilde

Retten i Roskilde afsagde i dag dom over de 13 mænd, der i marts måned i år blev kendt skyldige i adskillige forhold omhandlende bl.a. grov afpresning, vold, våbenbesiddelse og handel med kokain. 

 

De 13 mænd fik domme på ialt 59 års fængsel. Den hårdeste straf fik en 25 årig mand, der blev idømt 7 år og 5 måneders fængsel. Den mildeste straf lød på 9 måneders ubetinget fængsel. De øvrige dømte fik straffe på mellem 2½ års til 7 års fængsel.

 

Tre af de dømte mænd blev ud over fængselsstraffen også udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandigt, ligesom seks fik et såkaldt opholdsforbud, og de må således ikke længere opholde sig i dele af Ringsted, Køge, Fredericia og København fra de bliver løsladt og i fire-fem år frem.

 

Ti af de dømte mænd var erklærede medlemmer af den nu forbudte bandegruppering ”LTF”

 

”Det har været en lang efterforskning, og et langt sejt træk i retten at få gennemført denne sag, men vi er særdeles tilfredse med den endelige dom. Retten viser med straffene, at denne form for organiseret bandekriminalitet ikke hører hjemme nogen steder i Danmark” udtaler senioranklager Randi Tvile og specialanklager Anja Lund Liin fra Midt- og Vestsjællands Politi.

 

Pressens kontakt: Specialanklager, Anja Lund Liin tlf. 5171 1128 1128 eller senioranklager, Randi Tvile tlf: 4025 7050


Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

12. september 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Flere skud mod biler i Greve

Midt- og Vestsjællands Politi modtog onsdag aften kl. 22.24 et alarmopkald om, at der var afgivet flere skud ved adressen Over Bølgen i Hundige - Greve. Ingen personer var blevet ramt ved episoden, men flere biler blev ramt af skud.

3. september 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Manipulation gav bøde på en halv million til vognmand og chauffør

En dom ved Retten i Roskilde gav torsdag en bøde på over 500.000 kr. og fire års ubetinget frakendelse af førerretten til chaufføren.

30. august 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Vognmand taget for omfattende snyd

Tungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi standsede en lastbil, som endte med at blive én af mange sager for en vognmandsvirksomhed.

Afvis cookies