Spring til hovedindhold

Forslag

Efterforskningen indstilles i sag om mulig matchfixing i FC Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi har den 4. marts 2020 indstillet efterforskningen i sagen, hvor Danmarks Idrætsforbund har anmeldt muligt matchfixing i fodboldklubben FC Roskilde.

Sagen har været efterforsket siden maj sidste år, og politiet har foretaget adskillige afhøringer af spillere og øvrige personer med tilknytning til FC Roskilde. Efterforskningen har endvidere omfattet kontakt til spiludbydere og efterforskning af konkrete spil på FC Roskildes kampe. Politiet har desuden foretaget gennemgang af enkeltpersoners økonomiske forhold.

Ingen af disse efterforskningsskridt har imidlertid kunne bekræfte mistanken om langvarig, organiseret og systematisk matchfixing, hvorfor anklagemyndigheden har besluttet at indstille efterforskningen.

”Det er min opfattelse, at der i denne sag er lavet et meget omfattende og grundigt stykke politiarbejde, og jeg er særdeles tilfreds med, at det er lykkedes at få belyst sagen. Efterforskningen har imidlertid ikke givet grundlag for sigtelser, hvorfor efterforskningen indstilles”, udtaler specialanklager Anja Lund Liin, Midt- og Vestsjællands Politi.

De berørte parter er orienteret om afgørelsen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

28. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Visitationszonen i Holbæk forlænges med yderligere 14 dage

Siden februar har der været oprettet visitationszone i Holbæk efter et drabsforsøg i Apotekerhaven.

22. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor mængde kokain destrueret

Efter en stor mængde narko skyllede i land i Sejerø Bugt, har politiet nu afsluttet de indledende undersøgelser og destrueret de mange kilo kokain.

18. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor mængde narko sikret fra Sejerøbugten

En stor politioperation blev iværksat i weekenden for at sikre de sportstasker med narko, som drev i land omkring bugten ved Sjællands Odde.