Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

11. februar 2021 12:11

Opholdsforbud forlænges på adresser i Jyderup og i Gundsømagle nord for Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at forlænge det tidligere udstedte opholdsforbud på to adresser i henholdsvis Jyderup og i Gundsømagle nord for Roskilde. Opholdsforbuddet forlænges indtil torsdag den 25. februar 2021 kl. 17.00.

Politiskjorte - kontormiljø

Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at forlænge det allerede udstedte opholdsforbud i medfør af lov om ophold i bestemte ejendomme på adresserne Industriparken 31, 4450 Jyderup, og Holmevej 21, Gundsømagle, 4000 Roskilde.

Opholdsforbuddet forlænges indtil videre frem til torsdag den 25. februar 2021 kl. 17.00.

Midt- og Vestsjællands Politi vurderer, at der på baggrund af den verserende konflikt mellem Bandidos MC og NNV-gruppen fortsat er en betydelig risiko for angreb på adresserne, der tjener som opholdssted for Bandidos MC.

Et sådant angreb vil være til fare for de borgere, der bor eller befinder sig i nærheden af stederne, hvorfor betingelserne for forlængelse af det allerede udstedte opholdsforbud i medfør af § 1, stk. 2, i lov om forbud mod ophold i bestemte ejendomme fortsat er opfyldt.

Midt- og Vestsjællands Politi følger situationen tæt og fortsætter derfor de særlige tilsyn på adresserne for at sikre, at opholdsforbuddet overholdes. Overtrædelser kan straffes med fængsel op til 2 år.

Opholdsforbuddet på de to adresser blev indført den 28. januar 2021 efter udsendelse af en pressemeddelelse, hvor baggrunden for indførelsen af opholdsforbuddet er anført.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

13. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Fire unge mænd dømt for mange bedragerier over for ældre borgere på Sjælland

Fire unge mænd i alderen 18-23 år blev ved en tilståelsessag i Retten i Roskilde idømt fængselsstraffe op til 1½ års fængsel for 56 bedrageriforhold over for især ældre borgere i sager, hvor den tilsigtede vinding var ca. 770.000 kr. ved at få adgang til ofrenes netbankoplysninger eller at franarre dem deres betalingskort.

6. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet klar med nye oplysninger om skuddrabene i Kalundborg

Siden starten af februar har Midt- og Vestsjællands Politi efterforsket mod de fire varetægtsfængslede mænd i sagen om skudepisoden i Kalundborg, hvor to mænd blev dræbt og en tredje såret. Nu har politiet brug for offentlighedens hjælp til efterforskningen.

31. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

De sjællandske politikredse står sammen mod ulovligt gaderæs

Når motorentusiaster mødes og kører ulovligt gaderæs, er det til stor gene og fare for borgerne. De sjællandske politikredse står sammen i en fælles målrettet indsats for at skride ind over for den farlige og støjende kørsel.