Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

11. februar 2021 12:11

Opholdsforbud forlænges på adresser i Jyderup og i Gundsømagle nord for Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at forlænge det tidligere udstedte opholdsforbud på to adresser i henholdsvis Jyderup og i Gundsømagle nord for Roskilde. Opholdsforbuddet forlænges indtil torsdag den 25. februar 2021 kl. 17.00.

Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at forlænge det allerede udstedte opholdsforbud i medfør af lov om ophold i bestemte ejendomme på adresserne Industriparken 31, 4450 Jyderup, og Holmevej 21, Gundsømagle, 4000 Roskilde.

Opholdsforbuddet forlænges indtil videre frem til torsdag den 25. februar 2021 kl. 17.00.

Midt- og Vestsjællands Politi vurderer, at der på baggrund af den verserende konflikt mellem Bandidos MC og NNV-gruppen fortsat er en betydelig risiko for angreb på adresserne, der tjener som opholdssted for Bandidos MC.

Et sådant angreb vil være til fare for de borgere, der bor eller befinder sig i nærheden af stederne, hvorfor betingelserne for forlængelse af det allerede udstedte opholdsforbud i medfør af § 1, stk. 2, i lov om forbud mod ophold i bestemte ejendomme fortsat er opfyldt.

Midt- og Vestsjællands Politi følger situationen tæt og fortsætter derfor de særlige tilsyn på adresserne for at sikre, at opholdsforbuddet overholdes. Overtrædelser kan straffes med fængsel op til 2 år.

Opholdsforbuddet på de to adresser blev indført den 28. januar 2021 efter udsendelse af en pressemeddelelse, hvor baggrunden for indførelsen af opholdsforbuddet er anført.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

28. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Visitationszonen i Holbæk forlænges med yderligere 14 dage

Siden februar har der været oprettet visitationszone i Holbæk efter et drabsforsøg i Apotekerhaven.

22. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor mængde kokain destrueret

Efter en stor mængde narko skyllede i land i Sejerø Bugt, har politiet nu afsluttet de indledende undersøgelser og destrueret de mange kilo kokain.

18. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor mængde narko sikret fra Sejerøbugten

En stor politioperation blev iværksat i weekenden for at sikre de sportstasker med narko, som drev i land omkring bugten ved Sjællands Odde.