Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

19. oktober 2020 13:34

To personer fra Odsherred dømt for narkosalg

En 38-årig kvinde og en 41-årig mand fra Nørre-Asmindrup, Odsherred, er idømt hhv. et år og otte måneders fængsel for narkosalg.

Patruljebil uden personer i

En 38-årig kvinde og en 41-årig mand fra Nørre-Asmindrup er 2. oktober dømt for salg af narkotika.

Den 41-årige mand, der ved anholdelsen var prøveløsladt for salg af narkotika, blev idømt otte måneders fængsel for videresalg af 50 gram amfetamin.

Den 38-årige kvinde blev idømt et års fængsel for videresalg af 126 gram amfetamin og 633 gram hash. Seks måneder af straffen blev gjort betinget.

Fandt hvidt pulver

Sagen startede i april 2020, hvor politiet indfandt sig på en adresse i Nørre-Asmindrup, hvor den 41-årige mand var tilmeldt, og hvor den 38-årige kvinde var til stede. Politiet ledte efter en efterlyst person, som muligvis kunne befinde sig på adressen, men i stedet fandt politiet noget ukendt hvidt pulver i boligen.

Betjentene på stedet tilkaldte derfor narkohundene, som kunne finde frem til yderligere narkotika på adressen, ligesom den 38-årige kvindes bopæl blev ransaget af narkohundene.

”Vi har vores blik rettet stift mod narkohandlere og –købere i hele politikredsen, og så snart vi får muligheden for at slå ned på den utryghedsskabende kriminalitet, som narkohandel er, vil vi gøre det,” siger politikommissær Kim Lech, der er leder af operativ efterforskning i Midt- og Vestsjællands Politi.

Retten dømte desuden, at der fra de to personer skulle konfiskeres regnskaber, kontanter og narkotika bestående af både ecstasy, kokain, skunk, hash og amfetamin.

Begge de tiltalte modtog dommen ved retsmødet den 2. oktober 2020.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Flere anholdt efter stor aktion på Vestsjælland

Siden de tidlige morgen timer har politiet været til stede på flere adresser på Vestsjælland, hvor i alt seks mænd er blevet anholdt. Der vil senere blive afholdt grundlovsforhør både i Holbæk og på Frederiksberg.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet underretter kommunen om børn, der risikerer omsorgssvigt

Hver uge screener Midt- og Vestsjællands Politi politiets systemer for anmeldelser og øvrige registreringer, der involverer socialt udsatte børnefamilier. Formålet er at nedbringe risikoen for, at børn og unge bliver udsat for omsorgssvigt.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor anholdelsesaktion efter våbenfund i boligområde

Torsdag morgen har Midt- og Vestsjællands Politi iværksat en omfattende anholdelses- og ransagningsaktion med baggrund i fundet af flere skydevåben i Ladegårdsparken i Holbæk i februar.