Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

17. oktober 2024 11:41

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 14. oktober til den 17. oktober 2024

Bedrageri, mand drak håndsæbe, tyv anholdt, indbrud og flere episoder af narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Politiet ledte efter denne mand: Mistænkt for kontaktbedrageri

Mandag blev der begået ikke færre end 11 af tilfælde af kontaktbedrageri mod ældre mennesker i Nordjylland. Politiet efterforsker sagerne massivt og har tidligere offentliggjort fotos af en mistænkt gerningsmand.

 

Efterlysningen er nu aflyst, idet politiet har kontakt med personen.

 

Læs mere her.

 

 

Mand anholdt: Drak en flaske håndsæbe

Vagtcentralen modtog mandag eftermiddag en anmeldelse omkring en mand, der opførte sig aggressivt og udadreagerende på Nytorv i Aalborg.


Manden skubbede og slog tilfældige personer, der gik forbi ham. Derudover gik han ind i en butik, hvor han tog en håndsæbe og drak af flasken.

 

Politiet rykkede ud og anholdte manden. Han blev sigtet jf. ordensbekendtgørelsen, hvorefter han tilbragte nogle timer i detentionen.

 

 

Indbrud i Hals

Et større kontantbeløb, smykker og et smykkeskrin. Det stjal en indbrudstyv fra et hus på Sophie Helvigs Vej i Hals mandag.

 

Tyven kom ind gennem en vindue, som blev brudt op med en skruetrækker. Tyven havde forinden forsøgt at bryde et andet vindue op på samme måde, men uden held.

 

Indbrudstyven gennemrodede alle rum; skabe og skuffer var åbne, og der lå jord og var sat såleaftryk rundt omkring på gulvet. Derefter forlod tyven huset igen gennem en terrassedør.

 

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

 

Download i App Store

 

Download i Google Play

 

 

Narkobilist forsøgte at undslippe politiet

Kort før midnat mandag aften kom en bilist kørende ad Omfartsvejen mellem Kaas og Aabybro, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.

 

Politiet blinkede manden ind til siden, men han forsøgte at slippe væk. Han smed bilen ved en bygning i Aabybro og prøvede på at gemme sig et buskads.

 

En politihund snusede sig frem til manden, som blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Han forklarede, at han havde røget hash, og at han ikke havde noget kørekort.

 

 

Butikstyv anholdt

En vagt i et stormagasin i Aalborg ringede til politiet onsdag ved middagstid, idet han havde taget en mand i at stjæle.

 

Manden havde stjålet flere flasker vin, og derfor havde vagten tilbageholdt ham.

 

Politiet rykkede ud til stedet. Tyven blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

 

Narkokørsel og besiddelse

Onsdag aften standsede politiet en bilist, der kom kørende ad Forbindelsesvejen i Nørresundby.

 

Manden havde en underlig adfærd, hvorfor politiet mistænke, at han havde kørt narkokørsel. Af den grund valgte de at foretage en narkotest på manden. Den gav udslag; han var påvirket af narkotika.


Efterfølgende visiterede politiet manden og fandt 37,76 gram hash.

 

Manden blev anholdt og sigtet for narkokørsel- og besiddelse. Han erkendte at have kørt i påvirket tilstand, men nægtede besiddelsen.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

@NjylPoliti

 

Facebook @NjylPoliti

 

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

 

https://politi.dk/abonner

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

14. oktober 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 9. oktober til den 14. oktober 2024

Skyderi i Aalborg, indbrud hvor beboere var hjemme, vanvidskørsel i kabinescooter, forbud mod at gå i byen, og butikstyv spyttede efter medarbejder. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

9. oktober 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 7. oktober til den 9. oktober 2024

Butikstyv endte i detentionen, flere epsioder af kontaktbedrageri, narko på bibliotek, indbrud samt sprit- og narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

7. oktober 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 3. oktober til den 7. oktober 2024

Genkender du personen?, flere indbrud, sprit- og narkokørsel, flere overtrædelser af ordensbekendtgørelsen, 500 pakker snus på biblioteket og tyveri i Jomfru Ane Gade. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.