Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

17. juli 2024 13:26

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 15. – 17. juli 2024

Indbrud, tyveri og spritkørsel samt trafikuheld. Læs uddrag fra døgnrapporterne.

Indbrud i lade

I løbet af mandag den 15. juli var der indbrud på en adresse beliggende i Monstrup ved Hobro. En hængelås var klippet over, en port derpå åbnet – hvorpå der var adgang til en lade. Man havde stjålet diverse værktøj fra stedet. En boltsaks sås efterladt på grusvej nær gerningsstedet. 

Indbrud i kolonihavehus

En rude i en hoveddør var knust i et kolonihavehus beliggende i Nørresundby. Umiddelbart dog intet stjålet. Indbruddet er sket mellem 9. og 15. juli. 

Spirituskørsel

Mandag eftermiddag, den 15. juli, blev en bilist stoppet af en patrulje på motorvejen omkring Nørager. Politipatruljen foretog en alkometertest, der viste, at føreren var påvirket over det tilladte. Det medførte en sigtelse for spirituskørsel. En blodprøve vil dog fastslå den endelige promille. 

Lidt senere, ved syv-tiden samme aften, stoppede en patrulje en personbil i det centrale Nørresundby. Også her var føreren påvirket af spiritus, viste målingen, som skal verificeres endeligt af en blodprøve. 

Indbrud i villa 

Mellem 14. og 15. juli var der indbrud i en villa beliggende i Løgstør. Der var umiddelbart intet overblik over tyvkoster, men patruljens undersøgelser viste, at man var kommet ind ved at afliste et vindue til badeværelset, hvorpå hele huset var gennemrodet. Patruljen sikrede spor på stedet. 

Musik til ulempe 

Politiets patruljer er igen de forgangne døgn rykket ud til flere anmeldelser vedrørende musik til ulempe; dvs. høj musik til gene for omgivelserne. 

Blandt andet fik en patrulje dæmpet musikken fra en adresse i Skagen mandag aften ved ti-tiden, hvor der var havefest.  

Lidt senere samme aften – hvor klokken var kravlet lidt tættere på midnatstid – indgik en anmeldelse om generende musik fra en adresse ligeledes i Skagen. Patruljen, der blev dirigeret til stedet, traf sagens person på adressen, som der blev indledt dialog med, hvilket medførte, at der blev slukket for musikken. 

Noget sydligere i politikredsen, på en adresse beliggende i Nørager, måtte en beredskabspatrulje også bede ’sagens person’ om at skrue ned for musikken. En anmeldelse var nemlig indgået mandag 15. juli kl. 23.09. Under dialogen med patruljen tilkendegav personen, at der ville blive skruet ned. 

Fest skal der til. Men tænk over volumen, når du fester. Vis omtanke. 



Tyveri i øvrigt

Tirsdag nat, den 16. juli, var der tyveri fra en bil, som holdt parkeret på en vej i Sulsted.

Herfra blev stjålet en foldekniv, og ved samme lejlighed forsvandt gasflasker fra en nærliggende terrasse. Der sås også færden ved et nærliggende skur. 

Flere indbrud 

Mellem den 12. og 15. juli var der indbrud i et rækkehus beliggende i Klarup. Herfra blev der stjålet forskelligt værktøj. Man var kommet ind at skære metalkæde og hængelås over med vinkelsliber, viste politiets undersøgelse. 
  
Fra en villa i Løgstør er der mellem 14. og 16. juli blevet stjålet diverse el-værktøj, m.m. Man er formentlig kommet ind ved at bryde et vindue op. Spor sikret på stedet af politiets tilkaldte patrulje.   

Mellem 3. og 16. juli er der fra en villa beliggende i Hobro stjålet diverse møbler, m.m. Der var ikke overblik over, hvad der var blevet stjålet, mens patruljen arbejdede på stedet. Man var kommet ind ved at bryde en have- eller stuedør op, og der sås færden på hele ejendommen, viste gerningsstedsundersøgelsen. Politiet sikrede spor på stedet. 


Trafikuheld 

Tirsdag 16. juli om eftermiddagen, ved tre-tiden, skete et færdselsuheld i Kaas. En fører af en såkaldt Tuk Tuk mistede herredømmet over sit køretøj i en kurve. Derved skete påkørsel af et andet køretøj. Ingen personskade. Føret var vådt og glat. 

Lidt senere samme dag, ved fire-tiden, skete et nyt uheld på motorvejen omkring Skørping. En personbil på vej i sydlig retning, da en stor vandpyt på det våde føre, fik bilisten til at trække mod højre; herved ramtes en græsbakke eller skrænt. Bilen trillede rundt som følge af denne påkørsel, men personerne i bilen var heldigvis uskadte. 

Og ved halv seks-tiden, samme dag, skete endnu et uheld på motorvejen omkring Hobro. En bil også på vej i sydlig retning skred ud, hvilket medførte påkørsel af autoværn, hvorpå bilen rullede ned på en nærliggende mark. Der skete ingen personskade, men der var betydelig materielskade. 

Pas på i det glatte føre. Pludselig er vejbanen våd. Det kan overraske. 


Tyveri fra bil

En varebil, der holdt parkeret på en vej i Støving, blev mellem 12. og 16. juli udsat for tyveri. Fra køretøjet blev stjålet diverse el-artikler. Der sås sorte mærker/olie ved bilens venstre bagdør. 

Kørsel i påvirket tilstand 

Onsdag 17. juli omkring kl. 01.40 blev en personbil standset i det østlige Aalborg. Patruljen kunne, via narkometertest, konstatere, at bilisten formentlig var påvirket, ligesom bilisten blev fundet i besiddelse af hash til eget forbrug. Bilisten havde i øvrigt ikke erhvervet førerret. Bilisten blev anholdt med henblik på at få taget en blodprøve.  

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

4. september 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 2. september til den 4. september 2024

Biltyv på spil, mand anholdt igen og flere episoder af narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

2. september 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 29. august til den 2. september 2024

Beredskabsøvelse, ring søger ejer, indbrud, narko-, sprit- og vanvidskørsel, mand anholdt i Jomfru Ane Gade, kontaktbedrageri og groft hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

29. august 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 26. august til den 29. august 2024

Cykelløb i Aalborg, flere indbrud, narkosælger anholdt, flere episoder af narkokørsel og mand spyttede efter forbipasserende. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.