Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

29. september 2023 10:45

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 25. til den 29. september 2023


SMS-svindel, indbrud og flere tilfælde af kørsel i narkopåvirket tilstand. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Besked fra ‘Kommunen’ var svindel

Tirsdag eftermiddag modtog en 74-årig borger en sms fra ‘Kommunen’. I beskeden stod der, at borgeren havde modtaget ny post fra Aalborg Kommune, hvorfor hun skulle trykke på et link og logge ind med MIT-ID. Dette gjorde borgen, hvorefter hun udfyldte et skema. Efterfølgende blev hun dog bekymret for, om der tale om svindel. 
Hun ringede derfor til Aalborg Kommune, som bekræftede, at det var svindel. Anmelder fik efterfølgende spærret sit MIT-ID. Hun blev af MIT-ID support oplyst, at der ikke havde været uberettiget aktivitet på hendes MIT-ID.

Bliver du i tvivl om hvorvidt noget er svindel, så er det en rigtig god idé at gøre som ovenstående borger og kontakte den pågældende virksomhed/myndighed, der efterspørger personfølsomme oplysninger – i dette tilfælde kommunen – via deres hovednummer. 

 

 

Afpresset med falsk billede

En 20-årig nordjysk mand anmeldte tirsdag en episode, som var indtruffet efter en chatsession på det sociale medie Instagram. Et billede af anmelders ansigt var blevet redigeret på en ukendt krop og den ukendte profil truede med at sende billedet til familie og venner, hvis ikke den 20-årige sendte 2000 kroner. Pengene sås modtaget af en udenlandsk konto. 

 

Indbrud fra nybyggeri

Ved et indbrud på Skovbakken i Skovsgaard, blev der tirsdag mellem klokken 19:30 og 19:40 stjålet en del værktøj, fra et nybyggeri. Der var mestendels tale om håndværktøj af mærket Makita. 

Hvis du har set mistænkelig færden i området omkring Skovbakken i det angivne tidsrum, så kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114.

 

 

Indbrud i villa

På Lindevej i Hals var der ubudne gæster på spil, torsdag mellem klokken 15:30 og 20:45.
Med et koben og en skrutrækker havde indbrudstyve åbnet et vindue i udestuen, hvorefter en del smykker af mærket Månesten var blevet stjålet. 

Der blev udtaget spor på stedet, ligesom patruljehunde blev sendt til adressen. 

Du kan anmelde et indbrud pr. telefon, på skrift via e-mail eller ved at møde personligt op på en politistation.
Ring 112, hvis gerningsmanden fortsat er til stede eller lige er flygtet.
Ring 114, hvis gerningsmanden ikke længere er til stede.
Kontakt evt. din lokale politistation. Find kontaktoplysninger på din nærmeste politistation.

 

Alkoholpåvirket chauffør

Onsdag eftermiddag måtte en 40-årig bilist i Frederikshavn stille bilen, da en patrulje stoppede ham og anholdte ham for at køre med en promille over det tilladte. 

 

 

Påvirket motorcyklist 

Onsdag sidst på eftermiddagen bemærkede en patrulje fra Nordjyllands politi en motorcykel, som blev ført langsomt og usikkert, på en vej i Frederikshavn Kommune. De stoppede derfor motorcyklisten, som de bemærkede lugtede kraftigt af hash fra tøjet. Han blev derfor visiteret og fundet i besiddelse af 1,59 gram hash. Føreren blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret. 

 

 

Døren sparket ind 

På et tidspunkt mellem kl 13:30 og 22:30 har der været indbrud i en lejlighed på Adelgade i Hobro. Her var døren sparket ind og lejligheden fremstod gennemrodet og med åbne skabe. 

 

Påvirket bilist med joint

En 27-årig bilist blev natten til torsdag stoppet i det centrale Aalborg. Her førte vedkommende en personbil, uagtet at hun var påvirket af cannabis. Patruljen fandt desuden den sigtede i besiddelse af en joint. 

 

 

Påvirket bilist standset

I Aalborg blev en 33-årig bilist stoppet af en patrulje natten til fredag. Bilisten var påvirket af euforiserende stoffer og blev desuden fundet i besiddelse af fundet i besiddelse af 1,73 gram kokain, 1,03 gram MDMA, samt 4 stk. Alprazolama piller.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonner
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

22. juli 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 19. - 21. juli 2024

Eftersøgningssag, indbrud, sprit, m.m. Læs uddrag fra politikredsens døgnrapporter.

19. juli 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 17. – 19. juli 2024

Indbrud, spritkørsel, musik til ulempe og svindler i telefonen. Læs politikredsens uddrag fra døgnrapporterne.

17. juli 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 15. – 17. juli 2024

Indbrud, tyveri og spritkørsel samt trafikuheld. Læs uddrag fra døgnrapporterne.