Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

7. juli 2020 13:53

Fra døgnrapporten: Indbrud i restuarant, brand i bil, indbrud i villa

Uddrag fra dagens døgnrapport

Døgnrapport

Indbrud i restaurant

Tirsdag nat kl. 0217 blev der konstateret indbrud i en restauration på Danmarksgade i Aalborg. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang ved at bryde et vindue op. Gerningsmanden havde stjålet nogle mønter og sedler fra en skuffe i køkkenet.


Brand i bil

Tirsdag nat, kort efter midnat udbrød der brand i en bil på Aalborgvej ved Flauenskjold. Føreren bemærkede pludseligt, at der kom røg op fra motorrummet. Det lykkedes at få bilen kørt frem til en rastplads således, at den ikke stod på vejen og brændte. Da var blevet parkeret, havde ilden så god fat, at bilen overtændte og udbrændte.

Indbrud i villa

I perioden fra fredag kl. 1800 og til tirsdag formiddag kl. 1000, blev der lavet indbrud i en villa på Tørholmsvej i Hjørring. Gerningsmanden havde brudt et vindue op og derigennem skaffet sig adgang til villaen. Hele huset var gennemrodet og der blev stjålet kontanter, designer stole og porcelænsfigurer. Der blev sikret DNA spor på stedet. Gerningsmanden var formentlig flygtet ud af en kælderdør.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

27. november 2020

Nordjyllands Politi

Døgnrapport: narkopåvirket bilist anholdt. Bilist uden førerret sigtet. Indbrud i Skagen.

NORDJYLLANDS POLITI: læs udvalgte hændelser fra den 26. til den 27. november 2020. Uddraget udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.

26. november 2020

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: Narkopåvirket bilist, falsk anmeldelse, indbrud i sommerhus

Uddrag fra dagens døgnrapport