Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

4. juli 2019 10:02

Fra døgnrapporten: fingeret indbrud, ægte indbrud og harmonikasammenstød

Læs et uddrag fra døgnrapporten over hændelser i Nordjyllands politikreds den 3.-4. juli 2019.

Sammenstød i Limfjordstunnellen 

Onsdag den 3. juli kl. 06.47 førte en række hårde opbremsninger og kødannelse på Nordjyske Motorvej i sydgående retning mod Limfjordstunnellen til, at fire bilister kørte ind i hinanden i et harmonikasammenstød. Ingen personskade, heldigvis.

 

Husk at køre bil, når du kører bil. Hold opmærksomheden på trafikken, og forsøg at holde afstand til forankørende.

 

Indbrud i garage 

Mellem 2. og 3. juli har der været indbrud i et skur på Vrangbækvej i Frederikshavn. En barnevogn, autostol, pusletaske og værktøj er blevet stjålet fra skuret. Tyven var kommet ind ved at klippe en hængelås over. 

 

Hund og ejer hurtigt forenet 

En mand fra Frederikshavn kontaktede onsdag aften politiet. Hans gårdhund var løbet væk fra adressen. Heldigvis kunne politiet gøre anmelder bekendt med, at man netop var blevet kontaktet af en person, der havde fundet hunden. Kontakt skabt mellem finder og ejer. 

 

Spiritusbilist anholdt

En 48-årig mand blev onsdag ved 17.30-tiden anholdt og sigtet for spirituskørsel. Patruljen standsede manden på Vesterbro i Aalborg, hvor en måling viste, at han var påvirket af alkohol i en grad, der oversteg det tilladte. En blodprøve skal fastslå den endelige promille. 

 

Indbrud i kontor

Fra et kontor på Sofievej i Aalborg er der natten til torsdag den 4. juli 2019 konstateret et indbrud. Tilsyneladende er der kun stjålet en lampe fra stedet. 

 

Musik til ulempe 

Den 3. juli ved tolvtiden om aftenen blev politiet underrettet om musik til ulempe: Der var høj musik på parkeringspladsen på Bredgade i Gandrup, hvor mange unge skulle være samlet. Da patruljen nåede frem, var der imidlertid ingenting. 

 

Fingerede indbrud i garage

En mand bosiddende i Hjørring Kommune anmeldte onsdag den 3. juli ved 11-tiden til politiet, at han havde haft indbrud i sin garage og fået stjålet en knallert og en crosser. Da politiet mødte op for at foretage afhøring og gerningsstedsundersøgelse, viste det sig, at manden havde undervurderet betjentenes grundighed: De fandt de forsvundne køretøjer parkeret bag et skur på mandens matrikel. Herefter blev manden anholdt og sigtet for falsk anmeldelse og forsøg på bedrageri i form af assurancesvig. Manden erkendte forholdene, og betjentene tog ham med til Hjørring Politistation til afhøring med videre i bedragerisagen. 

 

Havetraktor stjålet fra virksomhed

En virksomhed i Mariagerfjord anmeldte onsdag den 3. juli, at en container var brudt op, og at nogen havde stjålet deres gule MID havetraktor og en benzindunk. Stelnummeret kendes ikke. Tyveriet menes at være sket i perioden 27. juni til 2. juli.

 

Tyveri under ombygning af villa

En villa i 9352 Dybvad var under ombygning og derfor ulåst. Det benyttede ukendte gerningsmænd sig af, for onsdag den 3. juli kunne ejerne anmelde til politiet, at der i starten af ugen var fjernet en elektrisk hammer og diverse værktøj fra villaen.

 

Påhængsmotor stjålet i Nibe Lystbådehavn

På et ukendt tidspunkt mellem tirsdag aften den 2. juli og onsdag den 3. juli ved middagstid stjal ukendte gerningsmænd en 15 hk påhængsmotor af mærket Honda fra en 17 fods jolle, som lå i Nibe Lystbådehavn. Påhængsmotoren var fastgjort med sikringsbolt. Tyvene havde samtidig stjålet en rød 15 liters benzintank.

 

Har du set eller hørt noget mistænkeligt, der kan have relation til de nævnte sager, eller bliver du tilbudt hælervarer, så kontakt Nordjyllands Politi på tlf. 114.

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

24. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. april til den 24. april 2024

Flere indbrud, tricktyverier mod ældre kvinder, narkokørsel og hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. april til den 22. april 2024

To narkosælgere og to biltyve anholdt, flere indbrud og episoder med narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.