Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

11. april 2019 11:19

Fra døgnrapporten: narkopåvirket bilist, tyveri af tasker, indrbud i loftsrum, tyveri fra personbil

Uddrag fra dagens døgnrapport

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Narkopåvirket bilist

Natten til torsdag, kort før klokken to, bemærkede en patrulje et køretøj på Vindfløjen i Vestbjerg. Føreren af køretøjet ønskede øjensynligt ikke at tale med politiet, hvorfor han først forsøgte at køre fra politiet. I første omgang lykkedes det for føreren at slippe væk. Han parkerede bilen og løb fra stedet. Der blev tilkaldt en hundepatrulje, og den skarpe næse fulgte sporet til en lejlighed hvor patruljen fandt en person, der nøje svarede til signalementet af føreren af køretøjet. I lejligheden fandtes endvidere nøglen til bilen. Pgl. blev anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand. Han blev ved visitationen fundet i besiddelse af hash og måtte omkring sygehuset for at få udtaget en blodprøve. Herfra videre til politigården for at afgive en forklaring til sagen. Det blev til yderligere en sigtelse for at have kørt uden sele og en sigtelse for kørsel uden førerret.

 

Tyveri af taske

Onsdag eftermiddag kl. 1330 modtog politiet anmeldelse om, at der var blevet stjålet nogle tasker fra kunder i Kirkens Korshær på Nørregade i Hirtshals. Gerningskvinderne befandt sig nu i Super Brugsen, hvor der blev holdt øje med dem ind til politiet nåede frem. De blev begge anholdt og sigtet for tyveri af taskerne.

 

Indbrud i loftsrum

På Henning Smiths Vej i Aalborg er der i perioden mellem lørdag den 6. april og torsdag den 11. april lavet indbrud i et loftsrum på adressen. Døren ind til loftsrummet er opbrudt, og der blev stjålet antikt porcelæn fra loftsrummet.

 

Tyveri fra personbil

Natten mellem onsdag og torsdag er der på Rosborgvej i Frederikshavn lavet tyveri fra en personbil. Gerningsmanden har knust højre forreste siderude. I bilen blev der stjålet en navigator, et par solbriller og en telefon. Der var også tegn på, at gerningsmanden havde forsøgt at stjæle bilens elektroniske system i instrumentbrættet.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

8. maj 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 6. maj til den 8. maj 2024

Kontaktbedrageri mod ældre kvinde, gentagende narkokørsel fra samme bilist, flere indbrud og spritkørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

8. maj 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 3. maj til den 6. maj 2024

Fuld mand anholdt, unge kvinder i besiddelse af narkotika, spiritus- og narkokørsel, indbrud på beværtning og blotter i Jomfru Ane Gade. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

3. maj 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 1. maj til den 3. maj 2024

Direktør dømt for snyd med tolkemidler, narkokørsel og narkosalg, indbrud i kirke, kontaktbedrageri mod ældre kvinde og gæster bortvist. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.