Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

5. oktober 2020 09:09

Fra døgnrapporten: påvirket bilist anholdt. Bilist og passager byttede plads under kørsel. Høj musik dæmpet af patrulje.

NORDJYLLANDS POLITI: læs udvalgte hændelser og nyheder fra den 2. til den 5. oktober 2020. Uddraget udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.

Døgnrapport

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

 

Hjørring – narko- og spirituspåvirket bilist anholdt


Fredag den 2. oktober om aftenen kom en 36-årig bilist kørende ad Ålborgvej i Hjørring, da en patruljevogn standsede hende til kontrol.

Og dét fik desværre konsekvenser for bilisten – en alkometertest viste nemlig, at hun tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan en grad, at hendes promille var over det tilladte. En narkometertest viste tilmed, at vedkommende tilsyneladende også havde indtaget euforiserende stoffer.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel og kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Bilisten blev derefter bragt til skadestuen for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Sådan er du med til at forhindre spirituskørsel

  • Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  • Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  • Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere om spirituskørsel på sikkertrafik.dk

Aalborg – høj musik dæmpet af patrulje


Høj musik til ulempe – dét blev anmeldt til Nordjyllands Politi natten til søndag den 4. oktober. På en adresse i Aalborg blev der efter sigende lyttet til aldeles høj musik i en lejlighed, så de omkringboende ikke kunne sove.

 

En ledig beredskabspatrulje kørte derfor til stedet, hvor man traf vedkommende, der lyttede til høj musik. Efter en fornuftig dialog med betjentene slukkede man for musikken.

Betjentene gik derefter tilbage til patruljevognen, og der faldt ro på i området.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til gene? 

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 1-1-4. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Aalborg Sv – bilist og passager byttede plads under kørsel


En patruljevogn befandt sig ved et kryds på Otto Mønsteds Vej i Aalborg Sv fredag den 2. oktober om aftenen. Her observerede betjentene en personbil, der holdt for rødt lys – hvilket i første omgang ikke vækkede nogen mistanke til ulovlige forhold.

Men dét ændrede sig hurtigt, da passager og fører skiftede plads i bilen – mens betjentene så med.

Politiet standsede derfor bilen og henvendte sig til førerne af bilen. Der var tale om to yngre bilister. 

Det viste sig, at den originale fører, som skiftede plads med passageren, ikke havde gældende kørekort til personbil. Derudover sigtede politiet begge bilister for brud på færdselsloven, eftersom de skiftede plads under kørsel til fare for andre.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 24. april til den 26. april 2024

Flere tilfælde af narkokørsel, kontaktbedrageri mod ældre kvinde, butikstyv anholdt og 17-årig spritbilist. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

24. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. april til den 24. april 2024

Flere indbrud, tricktyverier mod ældre kvinder, narkokørsel og hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. april til den 22. april 2024

To narkosælgere og to biltyve anholdt, flere indbrud og episoder med narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.