Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

2. december 2022 12:53

AFLYST 43-årig mand savnes – ring 114 med oplysninger

Nordjyllands Politi leder i øjeblikket efter en 43-årig mand, der i går er forsvundet fra sit hjem i Frederikshavn i nedtrykt sindstilstand. Alle borgere med oplysninger i sagen bedes ringe til politiet på telefon 114.

Efterlysning

OPDATERING: Den efterlyste er fundet i god behold. Efterlysningen er derfor aflyst. Vi takker for hjælp i sagen.

 

Den savnede mand, [navn fjernet], forlod formentlig sit hjem på [vej fjernet] i går aftes, den 1. december 2022, og han var sidst i kontakt med sine nærmeste pårørende omkring kl. 20.30. 

Da sagen i morges blev anmeldt til Nordjyllands Politi, indledte man straks en undersøgelse og eftersøgning, oplyser vagtchef, politikommissær ved Nordjyllands Politi, Jesper Green Sørensen.  

”Og vores efterforskningsskridt i sagen peger i øjeblikket i retning af, at den savnede er søgt mod Frederikshavn Havn. Derfor er vi til stede for at afsøge havneområdet,” siger Jesper Green Sørensen.

Vagtchefen tilføjer, at der desuden er sendt en indsatsleder til stedet for at koordinere, ligesom hundepatruljer i øjeblikket runderer i området, og der er også en drone på vej i luften for at bistå med eftersøgningsarbejdet. 

”Vi ønsker også borgernes hjælp,” understreger Jesper Green Sørensen, ”så hvis man har set pågældende eller har oplysninger i sagen, så ring straks til os på 114.” 
 
Vagtchefen opfordrer ligeledes til, at borgere i Frederikshavn kigger efter i udhuse, skure, garager ol., da det ikke kan udelukkes, at den savnede kan have taget ophold der som værn mod kulden.  

Politiet er desværre ikke i besiddelse af foto af den savende, men han beskrives som: [signalement fjernet]

Alle oplysninger i sagen skal gå til 114. 


Pressens kontaktperson: 

* Vagtchefen 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

26. januar 2023

Nordjyllands Politi

Vidner og oplysninger søges i sag om blufærdighedskrænkelse

Nordjyllands Politi efterforsker stadig den sag, hvor en 8-årig skolepige tidligere i år, den 10. januar, blev udsat for et tilfælde af blufærdighedskrænkelse, idet en mand blottede sig over for hende på Abildstien ved Abildgårdskolen. Politiet mistænker samme mand for flere lignende forhold, og efterforskningsledelsen beder nu offentligheden om hjælp til at finde den formodede gerningsmand. Ring 114 med oplysninger.

19. januar 2023

Nordjyllands Politi

Eftersøgning af 24-årig tysk kvinde fortsætter

Nordjyllands Politi leder torsdag fortsat efter den 24-årige tyske kvinde, som politiet efterlyste på Facebook i går onsdag aften. Borgere, der mener at have set kvinden, bedes ringe på tlf. 114.

2. januar 2023

Nordjyllands Politi

20-årig kvinde savnes

Nordjyllands Politi efterlyser en 20-årig kvinde, der her sidst på formiddagen, den 2. januar 2023, er gået fra Mølleparkvej i Aalborg i nedtrykt sindstilstand. Ring til poliitet på 114 med oplysninger i sagen. *** Den savnede kvinde er fundet i god behold. Vi aflyser efterlysningen og siger tak for hjælpen. De pårørende er underrettet. ***

Forslag