Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

18. maj 2020 14:22

Efterlysning af 26-årig kvinde – nyt foto offentliggøres

Nordjyllands Politi har i weekenden søgt efter den 26-årige [NAVN FJERNET] fra Aalborg. Hendes familie har ikke været i kontakt med siden lørdag 16. maj 2020. Og nu offentliggør politiet et nyt foto af den savnede kvinde. Ring 114 med oplysninger.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

OPDATERING 20-05-2020: Efterlysningen er aflyst

Nordjyllands Politi aflyser efterlysning af den 26-årige kvinde, der tidligere blev eftersøgt i offentligheden søndag 17. maj 2020. Kvinden blev den 20. maj 2020 fundet afgået ved døden i Lundby Krat. Politiets undersøgelser har påvist, at der intet mistænkeligt er ved dødsfaldet. 

Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 20. maj


Politiets indledende efterforskning i sagen har tidligere dokumenteret, at [NAVN FJERNET] i lørdags, 16. maj 2020, tog bussen til Lundby Krat ved Gistrup med ankomst kl. 11:58. Og sagens seneste efterforskningsskridt viser, at den unge kvinde i lørdags handlede i [LOKATION FJERNET], inden hun formentlig tog med bussen i retning mod Gistrup. Siden da har hendes telefon været slukket, og familien har ikke kunnet få etableret kontakt til hende.

Politiet er kommet i besiddelse af et overvågningsbillede fra det pågældende supermarked af den eftersøgte kvinde – et foto, som Nordjyllands Politi altså nu offentliggør i håb om, at man kan få nogle nye informationer, der kan bidrage til at få fastlagt, hvor den eftersøgte har taget ophold. 

[BILLEDE FJERNET]

[NAVN FJERNET] beskrives som: [SIGNALEMENT FJERNET] 

 

Ring 114 med information

Lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam, opfordrer til, at man straks retter henvendelse til politiet, hvis man ved, hvor kvinden befinder sig, har set hende eller hvis man i øvrigt har andre oplysninger af betydning for sagen. 

”Ring til os med det samme på telefon 114, hvis du har set [NAVN FJERNET], eller hvis du ved noget. Hendes familie er meget bekymret for hende, og de frygter for hendes velbefindende,” siger politikommissær Kenneth Rodam. 

 

Patruljer har ledt

Nordjyllands Politi har i går blandt andet søgt i området omkring Gistrup efter den savnede kvinde med uniformerende patruljer, herunder med hundepatrulje, ligesom efterforskerne har afhørt adskillige personer for at få kortlagt hendes mulige færden og dermed finde frem til hendes opholdssted.

Men indtil videre har politiets bestræbelser været uden held. 

”Derfor appellerer vi endnu engang til offentligheden om at hjælpe os med informationer i sagen. Ring hellere end gang for meget end en for lidt,” lyder den klare opfordring fra politikommissær Kenneth Rodam. 

Nordjyllands Politi sidder klar på telefon 114. 

 

Mediernes kontaktperson i sagen er: 

Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4026 6195
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.