Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

6. april 2022 09:04

Vidner søges til grov vold i Hirtshals

Nordjyllands Politi søger nu i offentligheden efter vidner, der har set en grov voldsepisode, som blev begået i Hirtshals d. 18. februar 2022, ligesom man også søger efter andre, der har viden om sagen, især hvem der udførte volden. Volden skete på Nørregade i Hirtshals omkring kl 22.00 om aftenen. Oplysninger skal gå til telefon 114.

Det oplyser den ansvarlige for efterforskningen, politikommissær Thomas Due Albrektsen. 

Politiet kan om voldsepisoden videre forklare, at en 45-årig mand blev udsat for grov vold lige ud for restaurationen No. 1, Nørregade 4B i Hirtshals. Volden skete netop som offeret forlod restaurationen. Den 45-årige blev slået i hovedet med et glas eller med en flaske, og han blev derefter sparket flere gange i hovedet af en ukendt gerningsmand. Umiddelbart var der ikke nogle forudgående uoverensstemmelser med nogen af gæsterne på restaurationen. 

”Det er helt uacceptabelt med den slags overfald på gaden. Offeret pådrog sig alvorlige skader i hovedet som følge af volden,” fastslår Thomas Due Albrektsen, der understreger, at politiet siden man modtog anmeldelsen har efterforsket i sagen for at fastslå identiteten på gerningspersonen, bl.a. afhøringer af offeret samt af flere vidner. Indtil videre har disse bestræbelser været uden held. Desværre. 

”Men den ansvarlige for volden skal stilles til regnskab for sine handlinger, og derfor søger vi nu aktivt efter flere vidner i offentligheden i håb om, at vi kan opnå et gennembrud i sagen.” 

 

Ring straks med oplysninger

Nordjyllands Politi opfordrer til, at man straks retter telefonisk henvendelse til politiet, hvis man så overfaldet – eller i øvrigt har viden om sagen.

”Ring hellere til os en gang for meget end en for lidt,” understreger politikommissæren.

Politiet kan træffes på telefon 1 1 4. 


Pressens kontaktperson:

* Thomas Due Albrektsen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4132 8232
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Tungvognskontrol på E45 viser plads til forbedringer

Tungvognscenter Nord afholdte, sammen med en række aktører, tungvognskontrol torsdag den 18. april 2024 nord for Randers på motorvej E45. Kontrollen afslørede plads til forbedringer.

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.