Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

8. august 2021 20:59

Fredelig fodboldkamp


Dagens fodboldkamp på Aalborg stadion imellem AaB og AGF forløb stort set fredeligt og roligt. Kun to personer blev sigtet.
Kampen, som startede kl. 18 søndag aften, gik set med Nordjyllands Politis øjne godt. Der var overvejende en god stemning før, under og efter kampen – og det var kun nødvendigt at sigte to personer.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Op til kampstart havde AaBs tilhængere fanmarch ud til stadion, mens AGFs tilhængere besøgte en lokal beværtning i midtbyen, inden de i samlet flok gik imod stadion. 

”Alt foregik i god ro og orden uden sammenstød, med blot nogle få meldinger om brug af kanonslag. Det ændrer ikke på det generelle billede af, at dagen er forløbet fredeligt. Jeg vil gerne rose fans og tilskuere for god opførsel,” udtaler den operationsansvarlige, politikommissær Jesper Sørensen.

 

Stadion hurtig tømt 

Efter kampen forlod fansene stadion stort set uden problemer: Busserne med AGFs fans var hurtigt ude af byen, mens AaBs fans efterfølgende sivede væk i Vestbyen.   

Alt i alt var der kun få episoder, der nødvendiggjorde politiets indgriben i løbet af indsatsen.  

Nordjyllands Politi måtte assistere ved enkelte tilfælde af ølkast inde på stadion. Herunder blev en 32-årig AaB-fan sendt hjem, da han blandt andet kastede med ølkrus, hvilket kostede ham ½ års karantæne til Aalborg stadion, ligesom han blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. 

Efter kampen forsøgte en AGF fan at indlede sig i slagsmål på Kastetvej, hvilket udløste en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Nordjyllands Politi ønsker alle fodboldfans og tilskuere en god tur hjem og en fortsat god aften. 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Tungvognskontrol på E45 viser plads til forbedringer

Tungvognscenter Nord afholdte, sammen med en række aktører, tungvognskontrol torsdag den 18. april 2024 nord for Randers på motorvej E45. Kontrollen afslørede plads til forbedringer.

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.