Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

8. august 2021 20:59

Fredelig fodboldkamp


Dagens fodboldkamp på Aalborg stadion imellem AaB og AGF forløb stort set fredeligt og roligt. Kun to personer blev sigtet.
Kampen, som startede kl. 18 søndag aften, gik set med Nordjyllands Politis øjne godt. Der var overvejende en god stemning før, under og efter kampen – og det var kun nødvendigt at sigte to personer.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Op til kampstart havde AaBs tilhængere fanmarch ud til stadion, mens AGFs tilhængere besøgte en lokal beværtning i midtbyen, inden de i samlet flok gik imod stadion. 

”Alt foregik i god ro og orden uden sammenstød, med blot nogle få meldinger om brug af kanonslag. Det ændrer ikke på det generelle billede af, at dagen er forløbet fredeligt. Jeg vil gerne rose fans og tilskuere for god opførsel,” udtaler den operationsansvarlige, politikommissær Jesper Sørensen.

 

Stadion hurtig tømt 

Efter kampen forlod fansene stadion stort set uden problemer: Busserne med AGFs fans var hurtigt ude af byen, mens AaBs fans efterfølgende sivede væk i Vestbyen.   

Alt i alt var der kun få episoder, der nødvendiggjorde politiets indgriben i løbet af indsatsen.  

Nordjyllands Politi måtte assistere ved enkelte tilfælde af ølkast inde på stadion. Herunder blev en 32-årig AaB-fan sendt hjem, da han blandt andet kastede med ølkrus, hvilket kostede ham ½ års karantæne til Aalborg stadion, ligesom han blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. 

Efter kampen forsøgte en AGF fan at indlede sig i slagsmål på Kastetvej, hvilket udløste en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Nordjyllands Politi ønsker alle fodboldfans og tilskuere en god tur hjem og en fortsat god aften. 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

20. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Mange lommetyverier i Aalborg – pas på dine ting, når du går i byen

Der er kommet godt gang i nattelivet igen, og det kan mærkes på antallet af lomme- og tasketyverier. Især i Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor der har været omkring 65 tilfælde af sådanne tyverier i løbet af september og oktober.

11. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Voldtægtssag i Hobro: Vidner efterlyses

Lørdag eftermiddag, d. 9. oktober 2021, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om voldtægt, der var sket tidligere lørdag, nemlig omkring kl. 02.45 på Torvet, Adelgade i Hobro. Har du set noget i tidsrummet, så ring til politiet 114.

6. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Tricktyve aktuelt på spil: Pas på, hvis de ringer

Helt aktuelt oplever Nordjyllands Politi nogle særlige tilfælde af tricktyveri, hvor typisk ældre medborgere – bl.a. i området omkring Himmerland – bliver ringet op af en ukendt gerningsperson. Denne person forgiver at være fra borgerens bank og siger, at der skulle være problem med ens netbank. Men pas på: Det er fusk.