Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

10. januar 2024 22:41

Knivstikkeri i Aalborg – politiet søger vidner

I aftes, den 10. januar 2024 kl. 21.10, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet stukket med en kniv på gaden i det sydlige Aalborg. Vidner efterlyses. De nærmeste pårørende er underrettet.

Nordjyllands Politi afsendte straks et større antal patruljer frem til stedet, da anmeldelsen indgik til alarmcentralen. 
 
Og fremme på gerningsstedet kunne politiets patruljer konstatere, at en 21-årig mand var blevet ramt af knivstik. Den unge mand kom hurtigt under behandling af en tilkaldt ambulance, og offeret er transporteret til sygehuset med henblik på yderligere behandling for sine skader.

Offeret er i kritisk tilstand. 

Vagtchefen og politikommissær Karsten Kristensen fastslår:

”Vi kan ikke i øjeblikket udtale os om de nærmere omstændigheder omkring overfaldet, ligesom vi heller ikke kan det omkring et muligt motiv. Det er det, som vores efterforskning nu skal have belyst.”

 

Søger vidner; ring 114

Og i den forbindelse retter Karsten Kristensen en appel til offentligheden:

”Vi søger vidner. Slet og ret. Så har man set noget før, under eller efter overfaldet, så skal man med det samme ringe til os på telefon 114. Ring hellere en gang for meget end en for lidt. Det kan eksempelvis være, hvis man har set personer løbe fra stedet umiddelbart efter overfaldet, men det kan også være andre observationer, man har gjort sig.”

Og har man andre oplysninger i sagen, der er relevant for politiet, så skal man også ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114.

 

Massiv efterforskning

Der venter nu politiet et større efterforskningsarbejde. Det betyder, at der kommer til at være synligt politi i området omkring gerningsstedet, ligesom der også vil kunne være mere synligt politi i resten af byen i de kommende mange timer.

”Det er naturligt, når vi efterforsker. Så foretager vi rigtig mange undersøgelser: forhøringer, afhøringer, tekniske undersøgelser, afspærring, sporsøg. For nu blot at nævne nogle få eksempler på vores forskellige efterforskningsskridt,” uddyber vagtchefen.

Og derfor kan politiet heller ikke udtale sig om sagens nærmere detaljer på nuværende tidspunkt.

”Opnår vi gennembrud eller anholdelser i sagen, så skal vi nok melde det ud til offentligheden, så hurtigt som det er muligt for os, men som sagt: Vi har nu et stort stykke undersøgelsesarbejde foran os, der skal sikre, at vi kan få pågrebet gerningspersonen eller -personerne til denne helt uacceptable handling og få belyst omstændighederne grundigt, så den eller de ansvarlige kan blive stillet til regnskab for deres forbrydelse.”

 

Pressens kontaktperson bliver efterforskningsleder og politikommissær Kenneth Rodam, der kan kontaktes fra i morgen, den 11. januar 2024.

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

11. juni 2024

Nordjyllands Politi

Politi og fogedret laver indsats i Frederikshavn og Brønderslev

Nordjyllands Politi vil sammen med fogeden nu nedbringe antallet af borgere i Frederikshavn og Brønderslev kommuner med gæld og verserende fogedsager.

10. juni 2024

Nordjyllands Politi

Brandtekniske undersøgelser afsluttet af brand

Nordjyllands Politi har nu afsluttet sine omfattende brandtekniske undersøgelser af den voldsomme brand i Bælum den 18. maj 2024, hvorved to personer afgik ved døden.

7. juni 2024

Nordjyllands Politi

21-årig mand idømt 5 års ubetinget fængsel i omfattende svindelsag

En 21-årig mand er ved i retten i Aalborg den 7. juni 2024 blevet idømt 5 års ubetinget fængsel i en særdeles omfattende sag om groft bedrageri og databedrageri for ca. 36 millioner kroner i alt. Over 1.000 personer er forurettede i sagen, der har krævet et tæt samarbejde mellem efterforskere og anklagemyndighed i Nordjyllands Politi.